O Stephen King (υπο)στηρίζει την Daenerys Targaryen και την 8η season του Game of Thrones



Η τελευταία season του GoΤ άφησε πολλούς fans θυμωμένους με την εξέλιξη της πλοκής. Μάλιστα, αυτή η δυσαρέσκεια έφτασε στο επίπεδο συγκέντρωσης υπογραφών ώστε το ΗΒΟ να ξαναγυρίσει τη τελευταία season, συγκεντρώνοντας περίπου 500.000 υπογραφές. Εν μέσω όλου αυτού του μίσους, ένας διάσημος fan έδειξε την υποστήριξή του για την σειρά. Αυτός είναι ο συγγραφέας Stephen King, o οποίος δημόσια, μέσω του Twitter υποστήριξε τη θέση του.




Ο διάσημος Αμερικανός συγγραφέας, ο οποίος είναι καλός φίλος με τον George R.R Martin, δημοσίευσε στο προφίλ στο Τwitter, την υποστήριξη του για το τέλος της σειράς και συγκεκριμένα για την εξέλιξη της Dany ως Μad Queen.



O King δε δίστασε να εκφράσει την απόψή του για το GoT και ιδιαίτερα για την 8η season. Είχε προβλέψει και το τέλος της σειράς, μέσα από το προφίλ του στο Twitter, δηλώνοντας ότι ο Tyrion πρέπει και θα καταλήξει στον Iron Throne, ενώ οι Dany και Jon θα πεθάνουν αμφότεροι. Επίσης χαρακτήρισε τη Sansa ως ψυχρή.


Εν πάση περιπτώσει, αν ένας συγγραφέας καλός και αξιόλογος ,όπως ο King, υποστηρίζει το τέλος του GoT, σημαίνει πως η σειρά εν τέλει κάτι έκανε καλά....



Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.