Ποιος δεν κολλάει με το Game of Thrones; Γνωρίστε τους διαχειριστές και τους αρθρογράφους...!!!




Ποιος δεν κολλάει με το Game of Thrones; Τους υπέροχους χαρακτήρες, τις μαγευτικές εικόνες, τα αντάξια ταινιών σπέσιαλ εφέ και την μοναδική ιστορία του George R.R Martin; Κάποια πράγματα προορίζονται για να γράψουν ιστορία!

Πιστοί σε αυτήν την άποψη, δημιουργήσαμε το Game Of Thrones GR Fans και στις 8 Δεκεμβρίου του 2011 κάναμε τη δική μας πρεμιέρα, ανεβάζοντας το πρώτο θέμα! Στόχος μας, ένα έγκυρο site με πλούσια θεματολογία και καθημερινή ενημέρωση για τη σειρά και τον πολύπλευρο κόσμο που την περιβάλλει! Ακολουθήστε μας στο Facebook , Twitter , Google Plus , YouTube και Instagram για νέα, συνεντεύξεις, βίντεο, σχολιασμούς, φωτογραφίες και πολλά πολλά άλλα.


Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στείλτε μας E-mail στο gotgrfans@outlook.com

 
Οι Διαχειριστές


Stark
Κωδικό όνομα : SHADOW
(Στέφανος Σαπλαούρας) 
Ο δημιουργός! Το τρελό του κόλλημα με το Game of Thrones τον οδήγησε στο «χτίσιμο» του site. Για πολύ καιρό πάλευε μόνος του στα άγρια κύματα του ιντερνετικού κόσμου, προσφέροντας την απαραίτητη ενημέρωση στους έλληνες λάτρεις της σειράς. Απόφοιτος του ΤΕΙ Ε.Π.Δ.Ο. και εργαζόμενος πλέον ως μπαρίστα. Αδιόρθωτος gamer, ψαγμένος στην μουσική και τρελαμένος γενικώς, ο SHADOW είναι το βαρύ πυροβολικό του site. Μην τον θυμώνετε!







       

    

   


Stark
Κωδικό όνομα : BTK
(Βασίλης Θεοδωρόπουλος) 
Ο λεπτολόγος! Η αγάπη του για τη σειρά τον οδήγησε στην ενασχόληση του με αυτή. Μετά την προβολή της πρώτης σεζόν και την γνωριμία με τον SHADOW, αναπόφευκτα μπλέχτηκε στα δίχτυα του Westeros. Κλεισμένος καθημερινά στο σκοτεινό του δωμάτιο, μπροστά σε μια οθόνη υπολογιστή, φτιάχνει, οργανώνει την ιστοσελίδα μας και ψάχνει για το παραμικρό νέο που έχει να κάνει με τη θεματολογία του GoT. Κολλημένος με την τεχνολογία και το σινεμά, ο δικός μας τεχνικός Η/Υ και δικτύων, μοιράζεται τη μέρα του μεταξύ δουλειάς και GoT! Όσο υπάρχει ο BTK δεν θα ξεμείνετε ποτέ από νέα!







Lannister
Κωδικό όνομα : DIMI
(Δήμητρα Κατωπόδη)
Η ατακαδόρισσα! Αρθρογράφος του site και υπεύθυνη μεταφράσεων και κάθε τι καλλιτεχνικού. Ξανθιά, βιβλιοφάγος, comics lover και φανατική με τις τηλεοπτικές σειρές, σας φτιάχνει τη μέρα στο facebook με post και στιχάκια (κατάλληλα διασκευασμένα για τη σειρά). Την ημέρα διακοσμεί σπίτια και το βράδυ μεταμορφώνεται στην Αρχόντισσα Dimi, που δεν αποκαλύπτει τον Οίκο που υποστηρίζει και εμπνέεται από το GoT για κάθε είδους θέματα. Σιχαίνεται τα σπόιλερς και τα αποφεύγει όπως ο διάολος το λιβάνι. Η ευχάριστη και ανάλαφρη νότα του site. Μαζί της θα συζητήσετε και θα γελάσετε με τις ώρες!








Οι Αρθρογράφοι



Stark

Κωδικό όνομα : hary53
(Χαρίκλεια Μαυρούκα)



H δικτυωμένη! Την Χάρη να την ακούτε γιατί έχει κονέ στις κατάλληλες θέσεις. Μέιστερ του Reddit, ξέρει από νωρίς ποια σπόιλερ ισχύουν, ποιος ηθοποιός πέρασε από κάστινγκ και έχει εμβαθύνει ανησυχητικά στις θεωρίες του ASOIAF. Εργάζεται ως ραδιοφωνική παραγωγός και τις υπόλοιπες ώρες μοιράζει τον ελεύθερο χρόνο της ανάμεσα σε οικογένεια και σε GoT. Ως λάτρης της σειράς θα την βρείτε αξημέρωτα να παρακολουθεί τα επεισόδια σημειώνοντας για σας όλα τα easter egg!












Ευχαριστούμε πολύ τον φίλο μας Χάρη για την έκπληξη του GoT GR Fans t-shirt!!! Μας συγκίνησε πολύ!





Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.