Το Νetflix έκλεισε μια μεγάλη συμφωνία συνεργασίας με David Benioff & D.B Weiss


Μετά το τέλος της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς Game of Thrones, οι δημιουργοί της φαίνεται ότι συνεχίζουν επιτυχώς τη επαγγελματική σταδιοδρομία τους. Οι David Benioff & D.B Weiss υπέγραψαν μια μεγάλη συμφωνία συνεργασίας με το Netflix, εννιαψήφιας αμοιβής παρακαλώ, προκειμένου να δημιουργήσουν πρωτότυπες σειρές και ταινίες για τη δημοφιλή πλατφόρμα streaming.


Δημοσιεύματα σχετικά με τη συγκεκριμένη συμφωνία αναφέρουν ότι οι δύο δημιουργοί θα αναλάβουν τη συγγραφή, παραγωγή και σκηνοθεσία νέων projects, αποκλειστικά για το Netflix, έχοντας ήδη κατά νου μια νέα σειρά στο ύφος του Game of Thrones. Nα σημειωθεί ότι οι David Benioff & D.B Weiss θα συνεργαστούν και με τη Disney, στο πλαίσιο των ταινιών Star Wars, όπου η πρώτη ταινία για το διάσημο γαλαξιακό franchise θα κάνει πρεμιέρα το 2022.


Είμαστε ενθουσιασμένοι που υποδεχόμαστε δύο κορυφαίους δημιουργούς, τον D.B Weiss και τον David Benioff στo Netflix δήλωσε ο Ted Sarandos,ο υπεύθυνος περιεχομένου της πλατφόρμας.


Eίναι ένα δημιουργικό δυναμικό, των οποίων τα έργα έχουν ευχαριστήσει εκατομμύρια τηλεθεατές παγκοσμίως. Ανυπομονούμε να δούμε τι θα φέρει η φαντασία τους για τους συνδρομητές μας.


Oι Benioff & Weiss είναι περισσότεροι γνωστοί ως οι δημιουργοί και παραγωγοί της επικής τηλεοπτικής σειράς του ΗΒΟ, Game of Thrones, η οποία φέτος έριξε οριστική αυλαία, έπειτα από 8 seasons. H δουλειά τους για την τελευταία σεζόν της σειράς αντιμετώπισε έντονη κριτική, τόσο από τους fans της σειράς, όσο και από τα ΜΜΕ. Παρ'όλα αυτά το GoT κέρδισε το ρεκόρ των 32 υποψηφιοτήτων για τα επερχόμενα τηλεοπτικά βραβεία Emmy και χτύπησε τα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, καθώς 19.3 εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολούθησαν το φινάλε της σειράς, σε όλες τις πλατφόρμες του ΗΒΟ.


Το ΗΒΟ ανακοίνωσε μια άλλη σειρά από τους δύο συγκεκριμένους δημιουργούς, το ιστορικό δράμα Confederate, αλλά η θεματολογία του προκάλεσε διαμάχες (σ.σ οι Νότιοι κερδίζουν στον Αμερικανικό Εμφύλιο Πόλεμο) και η παραγωγή του σταμάτησε από τότε. Βέβαια, φέτος νωρίτερα ο πρόεδρος του ΗΒΟ Casey Bloys δήλωσε ότι η σειρά αναβλήθηκε προσωρινά και όχι οριστικά.


Το συγκεκριμένο τηλεοπτικό δίκτυο αναπτύσσει επίσης τηλεοπτικά spinoffs του GoT, συμπεριλαμβανομένου και ενός prequel με πρωταγωνίστρια τη Naomi Watts, αλλά στα συγκεκριμένα οι Benioff & Weiss δεν θα συμμετάσχουν στην παραγωγή τους.
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.