Νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του prequel του Game of Thrones


Το GoT τελείωσε οριστικά από τις (τηλεοπτικές) ζωές μας στις 19 Μαΐου 2019. Η σειρά έριξε αυλαία έπειτα από 8 seasons και 72 επεισόδια, όμως το GoT σύμπαν έχει ακόμα μέλλον. Και αυτό γιατί υπάρχει συνέχεια, η οποία περιλαμβάνει τη δημιουργία spin-offs.


 Ήδη υπάρχουν κάποιες πληροφορίες σχετικά με το cast, τα γυρίσματα, το logo.
Πέραν των υπόλοιπων αποκαλύψεων όμως, διέρρευσαν πρόσφατα φωτογραφίες από τα εν εξελίξει γυρίσματα του επικείμενου spin-off, οι οποίες αποκαλύπτουν κιόλας κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το περιεχόμενο της πλοκής του.

Συγκεκριμένα, το Twitter account  GoTlike Locations ανάρτησε κάποιες φωτογραφίες από τα γυρίσματα στην Ιταλία, στο Grotta del Turco. Στις φωτογραφίες βλέπουμε ένα νέο έμβλημα, το οποίο φαίνεται να απεικονίζει μια λέαινα, σύμβολο του οίκου Casterly.


Aναφορικά, ο οίκος Casterly είναι ο- εξαφανισμένος πλέον- Οίκος των Πρώτων Ανθρώπων που κυβέρνησαν στο Westerlands.Θεωρούνταν ο πλουσιότερο οίκος στο Westeros και ο ισχυρότερος στη περιοχή τους.Ο θρύλος λέει ότι ο πρώτος Λόρδος του συγκεκριμένου οίκου  ήταν ένας κυνηγός, ο Corlos, γιος του Caster, που ζούσε σε ένα χωριό κοντά στο σημείο όπου το Lannisport τελικά χτίστηκε. Αυτό ο μύθος λέει  ότι ο Corlos σκότωσε ένα λιοντάρι που είχε ενοχλήσει το χωριό, αλλά χάρισε τη ζωή  στα μικρά του. Οι θεοί τον ευνόησαν και του έδειξαν πού να βρει μια τεράστια φλέβα χρυσού. Σε εκείνο το  σημείο χτίστηκε το Casterly Rock του οίκου Lannister.





Σε μια άλλη φωτογραφία που διέρρευσε από το λογαριασμό  Naomi Watts Source, φαίνεται η ηθοποιός να περπατάει στη τοποθεσία των γυρισμάτων, φορώντας ένα χρυσό φόρεμα εποχής.
Αν και δεν γνωρίζουμε ακόμα το όνομα της ηρωίδας που υποδύεται, εμφανισιακά φαίνεται να επαληθεύει την περιγραφή "μιας χαρισματικής γυναίκας της υψηλής κοινωνίας που κρύβει ένα σκοτεινό μυστικό". 



Επίσημα, δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι από τους παραγωγούς της σειράς ακόμα, αλλά οι φωτογραφίες φαίνονται σχετικές με το αναμενόμενο περιεχόμενο του prequel...



Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.