Νέα προσθήκη στο cast του prequel του Game of Thrones!


Όσο ο πιλότος του prequel του Game of Thrones γυρίζεται στην Βόρεια Ιρλανδία και θα συνεχίσει στην Ιταλία, μαθαίνουμε ολοένα και περισσότερα νέα για την σειρά! Τα νέα αφορούν ένα casting για έναν νέο χαρακτήρα (περίπου) και την πιθανή εμφάνιση του χαρακτήρα της Naomi Watts.


Σύμφωνα με πληροφορίες του Redanian Intelligence, ο Joshua Moabi, ένας 10χρονος Άγγλος ηθοποιός με εμπειρία σε διαφημήσεις, θα υποθηθεί έναν χαρακτήρα εν ονόματι "Νεαρός Alden."

Δεν έχει γίνει γνωστό αν ο "Alden" θα είναι ο χαρακτήρας του Moabi ή αν είναι απλά ένα προσωρινό όνομα. Εμφανισιακά, ο ηθοποιός ταιρίαζει με τον Marquis Rodriquez, που θα υποδηθεί έναν χαρακτήρα στην σειρά και θα μπορούσαμε να υποθέσουμε πως ο Moabi θα πρωταγωνιστήσει σε μια αναδρομή στο παρελθόν.


Δεδομένου πως η HBO γυρνάει προς το παρόν τον πιλότο της σειράς, το cast είναι αρκετά μεγάλο. Και μπορεί να υπάρξουν και αναδρομές στο παρελθόν ή και time-jump στο πρώτο επεισόδιο. Η πιθανότητα λοιπόν το prequel να είναι όσο διευρυμένο είναι και το Game of Thrones και να υπάρχουν δεκάδες νέα ονόματα είναι μεγάλη. Οπότε προετοιμαστείτε!

Σε άλλα νέα, ένα από τα μεγάλα ονόματα της σειράς, η Naomi Watts, δημοσίευσε ένα instastory με εκείνη να προετοιμάζεται για γύρισμα στο trailer της. Το σημαντικό εδώ είναι πως πίσω της υπάρχει μία περούκα, κάτι που σημαίνει πως πιθανότατα δεν θα την δούμε με τα ξανθά μαλλιά της στην σειρά. Και βέβαια, η περούκα αυτή ταιρίαζει με τις περούκες που φορούσαν ηθοποιοί της σειράς σε φωτογραφίες που είχαν κυκλοφορήσει από τα γυρίσματα!

Και τα νέα δεν σταματάνε εδώ...

Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.