Στη Νέα Ζηλανδία μεγάλο μέρος των γυρισμάτων της σειράς του Lord of the Rings!


Αρκετοί από εμάς, μετά το τέλος της αγαπημένης μας σειράς, περιμένουμε αγωνιωδώς την σειρά prequel για το Lord of The Rings, που θα προβληθεί από την Amazon στο άμεσο μέλλον ενώ πρόσφατα σας ενημερώσαμε για τον σκηνοθέτη των πρώτων επεισοδίων. Υπήρξαν αναφορές πως η σειρά με τον προϋπολογισμό των σχεδόν 1,5 δισεκατομμυρίων ευρώ ( η ακριβότερη στην ιστορία της τηλεόρασης) θα γυριστεί στην Σκωτία, αλλά πλέον αυτό άλλαξε και μεγάλο κομμάτι των γυρισμάτων θα γίνουν στην Νέα Ζηλανδία, όπου έγιναν και τα γυρίσματα της θρυλικής σειράς ταινιών.


Η Σκωτία έχασε την ευκαιρία να "φιλοξενήσει" το βασικό μέρος των γυρίσματων της σειράς λόγω του Brexit, αλλά ένα μικρό μέρος θα γυριστεί και εκεί. Η αρχή φαίνεται πως θα γίνει σύντομα στο Λιθ του Ενδιμβούργου. Φυσικά, μεγάλο μέρος των γυρισμάτων θα γίνουν και σε studio στο Ώκλαντ της Νέας Ζηλανδίας.


Η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας, Jacinda Ardern, έπαιξε καίρο ρόλο στο "κλείσιμο" αυτής της συμφωνίας με τον πρόεδρο της Amazon, Jeff Bezos, τον Μάιο, δίνοντας του εγγυήσεις για την ασφάλεια των γυρισμάτων μετά την τρομοκατική επίθεση στο  Κράισττσερτς.

Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.