Ο σκηνοθέτης Juan Antonio (J.A.) Bayona ανέλαβε τα πρώτα επεισόδια της σειράς Lord Of The Rings



Σύμφωνα με πληροφορίες του Deadline o Juan Antonio (J.A.) Bayona (Jurassic World: Fallen Kingdom, The Orphanage, The Impossible) θα σκηνοθετήσει τα δυο πρώτα επεισόδια της νέας επικής σειράς φαντασίας του Amazon που θα αποτελεί το τηλεοπτικό prequel του Lord of The Rings.





O ίδιος δήλωσε σχετικά πως ο J.R.R. Tolkien δημιούργησε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες ιστορίες όλων των εποχών και καθώς είναι ανέκαθεν φαν του έργου του, αισθάνεται μεγάλη τιμή να λαμβάνει μέρος στην ομάδα που επιμελείται το project. Ο Bayona θα βρίσκεται επίσης στην εξωτερική παραγωγή, ενώ ο βραβευμένος με Emmy Bryan Cogman (Game of Thrones) θα έχει συμβουλευτικό ρόλο στην ανάπτυξη της σειράς.



Η πολυαναμενόμενη σειρά Lord of the Rings θα διαδραματίζεται στη Δεύτερη Εποχή της Μέσης Γης όπως επιβεβαίωσε πρόσφατα το Amazon, δηλαδή περίπου 3 χιλιάδες χρόνια πριν την έναρξη των γεγονότων του The Lord of The Rings. Η επική σειρά που θα είναι η ακριβότερη που έχει γυριστεί ποτέ στη σύγχρονη τηλεόραση αναμένεται να ξεκινήσει τα γυρίσματά της πιθανότατα μέσα στο 2020 και να κάνει πρεμιέρα στο Amazon το 2021.


Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.