Πατέρας ξανά ο Peter Dinklage!



Ο ηθοποιός που υποδύεται τον Tyrion Lannister στο Game of Thrones και η γυναίκα του, Erica Schmit θα γίνουν για δεύτερη φορά μπαμπάς και μαμά, καθώς περιμένουν το δεύτερο παιδί τους.

Άλλο ένα μέλος θα προστεθεί στην οικογένεια Dinklage, μετά την εγκυμοσύνη της Erica Schmit που αποκαλύφθηκε από το περιοδικό "People". Έτσι, ο 47χρονος ηθοποιός θα έχει να φροντίσει και να αγαπά εξίσου δύο παιδιά στο άμεσο μέλλον. Ο ίδιος παρευρέθηκε με τη γυναίκα του στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης που έγραψε και σκηνοθέτησε, "All Fine Boys", όπου φωτογραφήθηκε με το cast του έργου, οι οποίοι είχαν τα χέρια τους πάνω από την ελαφρώς φουσκωμένη κοιλιά της Erica. 


Το ζευγάρι έχει ακόμη μία κορούλα, την Zelig, η οποία είναι 5 χρονών και γεννήθηκε 7 χρόνια μετά τον γάμο τους. Δεν έχουν ανακοινώσει κάτι επίσημα, όμως φαίνονται ενθουσιασμένοι για το χαρμόσυνο γεγονός που δε θα αργήσει για πολύ να'ναι απόκρυφο. Φυσικά, δε θα μπορούσαμε παρά να ευχηθούμε τα καλύτερα στον αξιαγάπητο ηθοποιό που ενσαρκώνει έναν από ακόμα πιο αξιαγάπητο χαρακτήρα από τα βιβλία του George R.R. Martin.


Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.