Ο Kit Harington το νέο πρόσωπο για το άρωμα Dolce & Gabbana - προκαλεί πανικό στη Νάπολη!


Αεικίνητος και ακούραστος έχει αποδειχτεί ο Kit Harington!

Μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων για την 7η σεζόν του Game of Thrones, όλοι θα περίμεναν ότι ο Kit Harington το μόνο που θα ζητάει είναι ξεκούραση. Αντίθετα ο Kit συνεχίζει ακάθεκτος σε νέα πρότζεκτ. Τις προηγούμενες μέρες βρισκόταν στο Λονδίνο για τα γυρίσματα της νέας του σειράς Gunpowder για την οποία μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αλλά δεν σταματά σε αυτό καθώς ανακοινώθηκε από τον γνωστό οίκο μόδας Dolce & Gabbana ότι ο Harington θα είναι το νέο πρόσωπο του αρώματος τους The One for Men. Η νέα καμπάνια για το άρωμα με πρωταγωνιστή τον Kit Harington θα κάνει το ντεμπούτο της τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Σε δήλωση τους ο Domenico Dolce και ο Stefano Gabbana είπαν ότι ο Kit Harington είναι ακριβώς όπως βλέπουν τον άντρα Dolce & Gabbana: νέο, φυσικά γοητευτικό, χαρισματικό, με μια προσωπικότητα πλούσια σε χαρακτηριστικά. Συνέχισαν λέγοντας: "Δεν μπορεί να υπάρξει άλλο πρόσωπο για το One for Men. Είμαστε ευτυχισμένοι που εντάχθηκε στην οικογένεια Dolce & Gabbana".

Μια μέρα μετά από την επίσημη ανακοίνωση από τον διάσημο οίκο ο Kit Harington βρέθηκε στη Νάπολη για τα γυρίσματα του διαφημιστικού του αρώματος. Το Game of Thrones φαίνεται ότι είναι πολύ δημοφιλές και στην γειτονική Ιταλία καθώς ο ερχομός του Harington (Jon Snow) στην Νάπολη προκάλεσε τον απόλυτο πανικό!  Φανς της σειράς έφτασαν απο διάφορα μέρη της Ιταλίας για να δουν έστω και για λίγο τον αγαπημένο τους ηθοποιό. Χαρακτηριστικό το παρακάτω βίντεο όπου ο Harington βρίσκεται στο μπαλκόνι του ξενοδοχείο που διαμένει, ενώ οι φανς φωνάζουν ρυθμικά King in the North!



Ψύχραιμες οι Ιταλίδες...



Δεν ξέρουμε αν η δοκιμή φαγητών ήταν μέρος του διαφημιστικού


Ενθουσιώδης υποδοχή στις πίτσες!

Από τα γυρίσματα του διαφημιστικού.

Ο Kit Harington αφήνει για λίγο τον μελαγχολικό και κατσούφη Jon Snow και χορεύει, διασκεδάζει και μοιράζει χαμόγελα!

Ήρεμα κορίτσια, τον χρειαζόμαστε και για την 8η σεζόν!




Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.