Αποκλειστικό! Φωτογραφίες από τα γυρίσματα του Game of Thrones που δεν έχουν ξανακυκλοφορήσει!


Το Games Of Thrones Gr Fans σας φέρνει σήμερα σε αποκλειστικότητα φωτογραφίες από τα γυρίσματα της 7ης σεζόν που δεν έχουν ξανακυκλοφορήσει!

Πρόκειται για φωτογραφίες που εξασφάλισε το Games Of Thrones Gr Fans και έχουν παρθεί από γυρίσματα διαφόρων επεισοδίων της σειράς. Καθώς η 7η σεζόν ακόμα καθυστερεί να βγει στον αέρα, μέσα από τις φωτογραφίες μπορούμε να πάρουμε μια μικρή γεύση για αυτά που έρχονται. Ας προσπαθήσουμε μαζί να τις αποκωδικοποιήσουμε.


[warning title="ΠΡΟΣΟΧΗ" icon="exclamation-triangle"]
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS
[/warning]



Στην πρώτη φωτογραφία βλέπουμε το εσωτερικό ενός υπνοδωματίου:
Σύμφωνα με την πηγή μας και πληροφορίες που όπως πάντα σας μεταφέρουμε με επιφύλαξη, πρόκειται για υπνοδωμάτιο στο κάστρο του Winterfell. Πολλές είναι οι περιπτώσεις για το ποιός είναι ο κάτοχος του δωματίου. Μπορεί να είναι το δωμάτιο της Sansa που ο Jon της παραχώρησε στο φινάλε της 6ης σεζόν. Μπορεί να ανήκει σε κάποιο άλλο από τα αδέλφια Stark, την Arya ή τον Bran καθώς ξέρουμε ότι και οι δυο θα βρεθούν στο Winterfell την επόμενη σεζόν. Υπάρχει ακόμα και η περίπτωση το δωμάτιο να είναι του Littlefinger καθώς ξέρουμε ότι και αυτός θα περάσει όλη την επόμενη σεζόν στο Βορρά.


Η επόμενη φωτογραφία είναι μέρος του σκηνικού ενός κάστρου:

Εδώ τα πράγματα είναι πιο εύκολα καθώς στην μεσαία καμάρα διακρίνεται το σύμβολο των Lannisters αλλά και τα λιοντάρια που συμβολίζουν τον οίκο τους. Επομένως πρόκειται για μέρος του σκηνικού του Kings Landing ή του Casterly Rock.

Πολεμιστές και πλοίο:

Οι πολεμιστές φορούν την κλασσική ενδυμασία των Unsullied που έχει χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια όλης της σειράς. Στο βάθος της φωτογραφίας βλέπουμε ένα πλοίο που στο μπροστινό του μέρος έχει ένα Kraken, το σύμβολο του οίκου των Greyjoys. Πρόκειται , λοιπόν, για το θρυλικό πλοίο Silence του Euron Greyjoy. Ίσως μέσα από αυτή τη φωτογραφία επιβεβαιώνεται η μεγάλη μάχη μέσα στην θάλασσα μεταξύ Euron και Daenerys.

Περισσότεροι Unsullied και μια τεράστια μυστηριώδης κατασκευή:


Κράνη, ασπίδες και δόρατα των Unsullied:


Μια κοντινή λήψη του πλοίου Silence με το Kraken να κλέβει τις εντυπώσεις:

Στρατιώτες των Lannisters ετοιμάζονται για μάχη:

Και τώρα πάμε στις δυο πιο ενδιαφέρουσες αποκλειστικές φωτογραφίες. Και οι δυο έχουν παρθεί από τα γυρίσματα μιας σκηνής που ξέρουμε ότι θα είναι από τις πιο εντυπωσιακές της σεζόν. Την αποστολή του Jon και της ομάδας του πέρα από το τοίχος με σκοπό να αιχμαλωτίσουν έναν wight. Καθώς το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων έγινε στην Ισλανδία, οι φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει από τα γυρίσματα αυτά είναι ελάχιστες. Το Game of Thrones Gr Fans όμως εξασφάλισε δυο φωτογραφίες από τα δυσπρόσιτα αυτά γυρίσματα.

Εδώ βλέπουμε σε κοντινή λήψη έναν wight που πήρε μέρος στην μεγάλη μάχη που θα γίνει πέρα από το τοίχος. Να θυμίσουμε ότι στο 6ο επεισόδιο της επόμενης σεζόν θα δούμε μια από τις πιο επικές μάχες του Game Of Thrones. O Jon μαζί με την ομάδα των καλύτερων πολεμιστών θα βρεθεί πέρα από το τοίχος προσπαθώντας να αιχμαλωτίσει έναν wight και να τον μεταφέρει στο Kings Landing ώστε να πείσει το υπόλοιπο Westeros για την απειλή που έρχεται. Κατά την διάρκεια της αποστολής στον Βορρά η ομάδα περικυκλώνεται από wights και τον Night King και η μάχη ξεσπά.

Κοντινή φωτογραφία από τα γυρίσματα στην Ισλανδία:

Στην φωτογραφία οι περισσότεροι φορούν την κλασσική ενδυμασία των Wildings που περιλαμβάνει χοντρά δέρματα και γούνες. Επίσης διακρίνονται τουλάχιστον δυο ηθοποιοί που φορούν ρούχα της Nights Watch. Επομένως φαίνεται ότι κατά τη διάρκεια της αποστολής, Wildings και μέλη της Nights Watch θα αναγκαστούν να συνεργαστούν κάτω από την ηγεσία του Jon Snow.

Τσεκάρετε καθημερινά το Game Of Thrones Gr Fans για ακόμη περισσότερες αποκλειστικότητες!




[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.