Ο Ian McShane μιλάει για τους φίλους του Game of Thrones



Ο Ian McShane δημιούργησε μια αναταραχή την περασμένη χρονιά ανάμεσα στους φίλους του Game of Thrones και όχι μόνο για την εμφάνιση του ως ο Brother Ray στην 6η σεζόν.


Εκτός από το επεισόδιο του, έριξε ελεύθερα κάποια spoilers για την εμφάνιση του, που θα συνδεόταν με έναν 'πολυαγαπημένο χαρακτήρα που όλοι νομίζουν πως είναι νεκρός.' Θεωρήθηκε από τους φανατικούς φίλους της σειράς, πριν το 'The Broken Man' προβληθεί, πως υπέδειξε πως ο χαρακτήρας του θα βρεθεί μαζί με τον Hound. Όταν αρκετοί εκνευρίστηκαν με τα πιθανά spoilers, ο χαρακτήρας απέρριψε τις ανησυχίες, λέγοντας, ''Κατηγορήθηκα πως 'πρόδωσα' την πλοκή, αλλά απλά λέω ασχοληθείτε με τις ζωές σας. Είναι μόνο βυζιά και δράκοι [η σειρά].''

Ο McShane έχει αρκετά να πει για το χρόνο που πέρασε στο Game of Thrones και για τους φίλους της σειράς αυτές τις μέρες. Εκφράζοντας την απογοήτευση του είπε:
Η σειρά είναι τεράστια αλλά μερικοί φαν φαίνεται να ταυτίζονται μ'αυτήν (πάρα πολύ). Θες να πεις 'έχετε σκεφτεί σχετικά με τον τρόπο ζωής σας; Ίσως πρέπει να βγαίνετε λίγο έξω.'



Όσο για το αν μοιράσε spoilers, εκείνος έμεινε ατάραχος όπως πάντα.
Πρώτον το αγαπάς. Δεύτερον θα το έχεις ξεχάσει (spoiler) μέχρι να προβληθεί το επεισόδιο. Και τι μοιράστηκα εγω; Ότι ένας αγαπημένος απ'όλους χαρακτήρας επιστρέφει. Ασχοληθείτε με τις γ@μ#ζωές σας.
Ο Ian McShane πρωταγωνιστεί στο John Wick: Chapter 2, που προβάλλεται αυτές τις μέρες στους κινηματογράφους και στην σειρά American Gods που θα προβληθεί στις 30 Απριλίου.
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.