Ο Liam Cunningham μίλησε για την ημερομηνία της πρεμιέρας αλλά το πήρε πίσω



Είναι δύσκολο να είσαι μέλος του cast του Game of Thrones. Όλοι θέλουν να μιλήσεις γι' αυτό, πιέζοντας για spoilers με κάθε τρόπο. Κάπως έτσι φαίνεται ότι έκανε το λάθος και ο Liam Cunningham, ο αγαπημένος μας Davos.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Liam Cunningham  σε συνέντευξη του μίλησε για την ημερομηνία της πρεμιέρας στην εφημερίδα Irish Independent. "Έχουν απογοητευτεί πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, γιατί είχαν περίμεναν το Game of Thrones να βγαίνει στον αέρα τον Απρίλιο», είπε. "Για την πρεμιέρα φέτος έχει προγραμματιστεί κάτι πολύ ιδιαίτερο, τα επεισόδια θα είναι επτά ενώ τα γυρίσματα της 8ης  σεζόν θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο" δήλωσε επιβεβαιώνοντας έτσι ότι είχε πει και στις Χρυσές σφαίρες για την 8η σεζόν. Συνέχισε δίνοντας την μεγαλύτερη πληροφορία:  "Η πρεμιέρα είναι Ιούλιο τώρα, νομίζω." Η δήλωση αυτή του Liam πήρε γρήγορα μεγάλη δημοσιότητα καθώς έδωσε ελπίδα ότι έχουμε επιτέλους την ημερομηνία της πρεμιέρας.



Ο Ιούλιος ως ημερομηνία πρεμιέρας για την 7η σεζόν δεν είναι κάτι παράλογο. Αφού γνωρίζουμε ότι η σειρά δεν θα συμμετέχει στα βραβεία Emmys για το 2017, η πρεμιέρα θα πρέπει να είναι σίγουρα μετά την 1η Ιουνίου, ίσως και πολύ αργότερα. Με μόνο επτά επεισόδια αυτή τη σεζόν,  είναι πιθανό να κάνει την πρεμιέρα της στα μέσα Ιουλίου όπως η σειρά True Detective, και με αυτό τον τρόπο το φινάλε να έρθει ακριβώς πριν από την αργία των ΗΠΑ για το Labour Day που φέτος είναι στις 4 Σεπτεμβρίου.

Τελικά όμως ο Cunningham πήρε το σχόλιό του πίσω. Το έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό  με τη βοήθεια ενός αποσπάσματος από την ταινία του Mel Brooks "Blazing Saddles".

Βέβαια το όλο πρόβλημα θα λυνόταν αν μας έδιναν από το HBO την επίσημη ημερομηνία έναρξης της 7ης σεζόν, ή ακόμα καλύτερα ένα trailer? Ζητάμε πολλά..?




[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.