Βραβείο για τους σχεδιαστές ενδυμάτων του GoT


Η April Ferry και η Michele Clapton κέρδισαν το βραβείο ως οι καλύτεροι σχεδιαστές ενδυμάτων και στολών, εκπροσωπώντας το Game of Thrones.

Λίγες μέρες πριν ήταν η σειρά για τους μακιγιέρ και για τους στυλίστες μαλλιών να λάμψουν και χθες ήρθε και η σειρά των σχεδιαστών ενδυμάτων. Τον Ιανουάριο, μάθαμε ότι η ομάδα των σχεδιαστών αυτών της αγαπημένης μας σειράς προτάθηκε υποψήφια στην ομώνυμη κατηγορία βραβείων και χθες ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα στο show που έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Beverly Hilton στο Los Angeles.

Η Michele Clapton είναι αυτή που συνήθως αποτελεί την υπεύθυνη της εξαιρετικής ομάδας των ενδυμασιών, αλλά για την έκτη σεζόν ήταν απούσα λόγω αδείας και έτσι η April Ferry ανέλαβε το συγκεκριμένο πόστο. Ωστόσο, η Clapton επέστρεψε πριν την έβδομη σεζόν και πιο συγκεκριμένα ανέλαβε το γνωστό, σε αυτήν, πόστο της σχεδιάστριας ενδυμάτων στα δύο τελευταία επεισόδια της έκτης. Ο σχεδιασμός του μεγαλοπρεπούς και βασιλικού φορέματος της Cersei στο τελευταίο επεισόδιο της τελευταίας σεζόν αποτέλεσε δημιούργημά της. Εξαιτίας αυτού, η Ferry και η Clapton ανακοίνωσαν την υποψηφιότητά τους για την έκτη σεζόν στην κατηγορία των πιο εξαιρετικών τηλεοπτικών σειρών φαντασίας.

Η εκδήλωση και συνάμα γιορτή αποτέλεσε την 19η όσον αφορά τα βραβεία για τους σχεδιαστές ενδυμάτων. Η April Ferry και η Michele Clapton επέστρεψαν στα σπίτια τους "έχοντας στο τσεπάκι τους" τη νίκη και το βραβείο για την καταπληκτική τους δουλεία στο Game of Thrones.


Μολονότι η Ferry είναι νέο πρόσωπο στον χώρο του Game of Thrones, η Clapton έχει κερδίσει 3 συνεχόμενες φορές το βραβείο για την σειρά. Και σαν μην έφτανε αυτό, η εξειδικευμένη γυναίκα στον σχεδιασμό ενδυμάτων κέρδισε κι άλλο βραβείο στην προχθεσινή εκδήλωση, για την σειρά The Crown.


Σας παραθέτουμε ακόμη τις άλλες υποψηφιότητες για το βραβείο αυτό : J.R. Hawbaker (The man in the High Castle), Eduardo Castro (Once Upon a Time), Mairi Chisholm (Sleepy Hollow), και Eulyn C. Womble (The Walking Dead). Συγχαρητήρια στις δύο αυτές γυναίκες, καθώς πραγματικά το άξιζαν!
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.