Οι ηθοποιοί δηλώνουν πως η 7η δεν θα είναι μια φυσιολογική σεζόν



Valar Morghulis- όλοι οι άνδρες πρέπει να πεθάνουν.


Ή για να το θέσουμε με τηλεοπτικούς όρους, Urnēpter Edruta Mōris- όλες οι σειρές πρέπει να τελειώσουν. Και με την 7η σεζόν του Game of Thrones να μπαίνει στην τελική φάση της παραγωγής της, αυτό σημαίνει πως υπάρχει άλλη μια σεζόν της αγαπημένης μας σειράς για γύρισμα. Ο Liam Cunningham (Davos Seaworth) δυσκολεύεται να συμβιβαστεί μ'αυτό.
Το ξέρω πως όλοι το αισθανόμαστε αυτό στα γυρίσματα. Πρέπει να δείτε την δουλειά που κάναμε για την 7η σεζόν. Εσείς έχετε άλλες 2 σεζόν, εμείς άλλη μια, είμαστε μια μπροστά σας--και είμαστε στην θέση που πρέπει να 'απεξαρτηθούμε'. Απαλύνουμε τους εαυτούς μας προσεκτικά από το ναρκωτικό, και το ναρκωτικό είναι η σειρά.
Βασιζόμενοι σ'αυτό, φαίνεται πως οι ηθοποιοί ολοκλήρωσαν τα γυρίσματα της 7ης σεζόν, κάτι που, καλώς εχόντων των πραγμάτων, σημαίνει πως ένα trailer έρχεται σύντομα.

Ο Cunningham επίσης έδωσε στοιχεία για τον τόνο της 7ης σεζόν, που προφανώς θα είναι διαφορετικός από τα προηγούμενες σεζόν. Υπάρχει μια σπουδαιότητα στα νέα επεισόδια. ''Δίχως να αποκαλύπτω τίποτα, τα πράγματα φτάνουν σε μια ολοκλήρωση, και έτσι όχι μόνο εμείς νιώθουμε το πέρασμα του χρόνου...αλλά αυτό αντικατοπτρίζεται σε αυτά που γυρνάμε'' είπε ο Cunningham.
Έτσι μπορεί να είναι περιστασιακά παράξενο στα γυρίσματα: προσθέτει στην δουλειά και στην ένταση και μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε, αλλά ποτέ δεν έχω αφοσιωθεί σε μια δουλειά όπως τώρα, για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Απέκτησα μια οικογένεια μέσα στην σειρά, η οποία θα μου λέιψει πάρα πολύ.

Εντωμεταξύ, o Jacob Anderson (Grey Worm) είναι εντυπωσιασμένος από το πόσο η σειρά προσαρμόζεται στην 7ην σεζόν παρόλο που θα διαρκέσει μόνο για 7 επεισόδια, αντί για 10.''Δεν φαίνεται σαν μια φυσιολογική σεζόν, είναι κάτι μεγαλύτερο.''
Δεν πανικοβάλλομαι για την σειρά, αλλά για τον κόσμο. Θεωρώ πως από την 6η σεζόν φαίνεται πως τα πράγματα βαδίζουν προς ένα τέλος. Η σειρά είναι σαν μια κουζίνα με πίεση... είναι ένα χάος.

Ο Alfie Allen (Theon Greyjoy) συμφωνεί πως τα πράγματα βαδίζουν προς μια ολοκλήρωαη. ''Είναι λίγο τρελό. Είναι λυπηρό για μας επειδή δεν θα έχουμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε αρκετά.'' Πάντα αξιόπιστος, έδωσε ένα δείγμα για το τι να περιμένουμε απο την προτελευταία σεζόν.

Θα είναι μια τρελή σεζόν. Σίγουρα θα τρελάνει πολύ κόσμο. Είναι πάλι το ίδιο θέμα: οι χαρακτήρες που ποτέ πριν δεν έχουν συναντηθεί, τώρα θα συναντηθούν, και πλέον θα το πάνε παραπέρα. Οι άνθρωποι έχουν αφοσίωση την οποία πρέπει να εξετάσουν. 
Ποιες αφοσιώσεις θα δοκιμαστούν, και από ποιόν; Sansa vs Littlefinger; Jaime vs Cersei; Στο Game of Thrones, τίποτα δεν είναι σίγουρο, αλλά αυτά τα δείγματα από την νέα σεζόν μας κάνουν να ανυπομονούμε να ανακαλύψουμε νέα.

Κατηγορίες , ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.