Πέθανε ο ηθοποιός του Game of Thrones Neil Fingleton


Ο ηθοποιός Neil Fingleton, τον οποίο είδαμε και στο Game of Thrones απεβίωσε μόλις στα 36 του χρόνια, λόγω καρδιακής ανεπάρκειας.



Όλοι τον γνωρίσαμε μέσω του ρόλου της αγαπημένης μας σειράς, όπου και υποδύθηκε τον Mag the Mighty, ο οποίος πρωτοεμφανίστηκε στην 4η σεζόν. Ήταν ο γίγαντας χάρη στον οποίο ξέσπασε η επίθεση του στρατού των Free Folk (ή wildlings) του Mance Ryder στο Τείχος. Αν και σύντομο το πέρασμά του (ένα επεισόδιο) από το Game of Thrones ήταν ηχηρό. Η σκηνή με τον Mag the Mighty να σηκώνει μία από τις πόρτες του Τείχους και να τρέχει στο τούνελ, σκοτώνοντας έξι από τους άνδρες της Νυχτερινής Φρουράς και πεθαίνοντας και ο ίδιος ψηφίστηκε ως μία από τις 5 καλύτερες δραματικές σκηνές της τέταρτης σεζόν και από τις καλύτερες σκηνές που χρησιμοποιήθηκαν ειδικά visual εφέ. Η συνεισφορά του σίγουρα δε θα περάσει απαρατήρητη και δε θα ξεχαστεί.


Ήταν ο ψηλότερος άνδρας στο Ηνωμένο Βασίλειο και ένας από τους 25 υψηλότερους άνδρες στον κόσμο. Η καταγωγή του ήταν από το Durham, πόλη της Αγγλίας. Πριν εμφανιστεί στις οθόνες ως ηθοποιός, ήταν αθλητής και πιο συγκεκριμένα μπασκετμπολίστας. Παραιτήθηκε από το μπάσκετ το 2007 και αργότερα ασχολήθηκε με την ηθοποιία. Επιπλέον έχει εμφανιστεί στο X-Men: First Class, 47 Ronin, Jupiter Ascending και Doctor Who. Δεν αισθάνθηκε ποτέ ντροπή για το ύψος του κι αυτό δεν αποτέλεσε ποτέ εμπόδιο στη ζωή του, όπως και ο ίδιος είπε:

" Ποτέ δεν είχα χαμηλή αυτοεκτίμηση όσον αφορά το ύψος μου. Πιο πολύ φοβάμαι μη χάσω τα μαλλιά μου λόγω φαλάκρας να σας πω την αλήθεια, παρά να μ'απασχολεί το ύψος μου. Δεν αφήνω ποτέ το ύψος μου να παίξει αρνητικό ρόλο στη ζωή μου. Πάντα κάνω ό,τι θέλω, καθώς μερικοί ψηλοί άνθρωποι αισθάνονται περιορισμένοι λόγω του γεγονότος ότι πολλοί άνθρωποι τους κοιτάζουν επίμονα ή τους θέτουν τις ίδιες ερωτήσεις ξανά και ξανά. Αυτό είναι το μόνο κακό με το να είσαι ψηλός. Εκτός από αυτό είναι τέλειο να'σαι ψηλός! "





Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.