Ο Kit Harrington επέστρεψε στα γυρίσματα για την έβδομη σεζόν


O Kit Harrington εντοπίστηκε ξανά στα γυρίσματα της έβδομης σεζόν, καθώς επέστρεψε στην Ισλανδία για την συνέχεια της διαδικασίας αυτής.

Το Game of Thrones, όπως οι περισσότεροι γνωρίζετε, συνεχίζει ακάθεκτο τα γυρίσματα για την παραγωγή του έβδομου κύκλου σε πανέμορφα χιονισμένα και παραθαλάσσια μέρη της Ισλανδίας.

Συνεχώς, αποκαλύπτονται όλο και περισσότερες πληροφορίες και νέα για την πορεία της σειράς και των γυρισμάτων και αυτό συμβαίνει αφενός γιατί το νησί της Ισλανδίας βρίσκεται στη μέση του ωκεανού και αφετέρου ότι οι παραγωγές του HBO γίνονται σε περιοχές που είναι ακατοίκητες.

Και οι δύο περιπτώσεις καθιστούν τις περιοχές πιθανούς στόχους για να μάθουν κάτι νέο από τα γυρίσματα. Έτσι κι έγινε για ακόμη μία φορά, όπου ο Kit Harrington εντοπίστηκε και μάλιστα γυρίσματα σημαντικών σκηνών!

Οι πληροφορίες που έχουμε μέχρι τώρα για το που έχουν λάβει χώρα τα γυρίσματα μας επιτρέπουν να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα: σε δύο περιοχές της Ισλανδίας, στο Svínafellsjökull και στο Reynsifjara. Τα γυρίσματα που έγιναν εκεί κράτησαν δύο μέρες, παρ'όλο που το cast και όλο το τεχνικό επιτελείο βρισκόταν στο νησί για δύο εβδομάδες.

Αυτό μπορεί να σημαίνει δύο πράγματα. Ή ότι οι σκηνές είναι πραγματικά πολύ λίγες και δε χρειάστηκαν πάνω από δύο μέρες για να πραγματοποιήσουν τα γυρίσματα ή ότι υπάρχουν πολλές σκηνές οι οποίες πέρασαν απαρατήρητες εξαιτίας των συνθηκών που προαναφέραμε. (μεγάλος ωκεανός, κρύο, ακατοίκητη περιοχή, μικρό μέρος)

Την Παρασκευή που μας πέρασε, στις 20 τους μηνός, ο ηθοποιός που υποδύεται τον αγαπημένο χαρακτήρα της σειράς, τον Jon Snow, εντοπίστηκε στην Ισλανδία σε μία φωτογραφία στο Instagram με μία fan, λογικά, της σειράς. Δείτε την φωτογραφία παρακάτω:



Ο ηθοποιός είχε ταξιδέψει στη βόρεια χώρα και συγκεκριμένα στο Svínafellsjökull, αλλά έφυγε σχεδόν αμέσως.Δεν ξέραμε αν θα επέστρεφε και φυσικά δε ξέραμε αν παράλληλα θα συμμετείχε στα γυρίσματα κοντά στο Vik. Τώρα ξέρουμε πως ήταν εκεί.

Υπάρχει, επίσης, και μία θεωρία που κυκλοφορεί για μία σκηνή που γυρίστηκε στο Reynsifjara, όπως σας έχουμε αναφέρει και ΕΔΩ! Παρακάτω ακολουθεί μία αναλυτικότερη περιγραφή αυτής της σκηνής, γι'αυτό προσέξτε γιατί ακολουθούν SPOILERS!

"H σκηνή περιλαμβάνει δύο βάρκες να φτάνουν στην ακτή...δύο βάρκες που μοιάζουν σε μεγάλο βαθμό μ'αυτές που ο Jon Snow και η ομάδα του εγκατέλειψαν το Dragonstone. Η σκηνή θα λάβει χώρα στο Eastwatch (κάστρο δίπλα στο τείχος και κοντά στη θάλασσα). Σ'αυτήν τη δύσκολη και επικίνδυνη αποστολή πέρα από το τείχος, θα πολεμήσουν τους White Walkers και τον στρατό τους που αποτελείται από νεκρούς."

Η εικόνα της τοποθεσίας είναι η εικόνα που βρίσκεται στην αρχή του άρθρου και φαίνεται πως επιβεβαιώνει τη συγκεκριμένη είδηση. Η πανέμορφη αυτή παραλία, η οποία σε περίπτωση που δεν παρατηρήσατε έχει μαύρη άμμο, μοιάζει ιδανικό μέρος για να αποτελέσει την βάση της νυχτερινής φρουράς (Night's Watch) στην θάλασσα Shivering και στην ανατολική πλευρά του τείχους.

[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.