Ο John Oliver και ο σιδηρούν θρόνος στο τελευταίο διαφημιστικό του HBO


Το Game of Thrones είναι μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες όλων των εποχών.

Το κανάλι HBO όμως έχει και άλλες επιτυχίες αυτή την περίοδο. Μια από αυτές είναι και το Last week tonight with John Oliver που επιστρέφει μέσα στο Φεβρουάριο. Στο διαφημιστικό σποτ που αναγγέλλει την επιστροφή του show, ο Jon Oliver βρίσκεται στην αίθουσα του σιδηρούν θρόνου του Game of Thrones.

Καθώς το show του John Oliver προβάλλεται το βράδυ της Κυριακής όπως και το Game of Thrones, o John μπαίνει για λίγο στον κόσμο του Game of Thrones. Αμέσως μετά τον βλέπουμε να μπαίνει στο σκηνικό μιας ακόμα επιτυχίας του ΗΒΟ της σειράς Silicon Valley και να συναντά τον Larry David που επιστρέφει με το Curb Your Enthusiasm μετά από 5 χρόνια απουσίας. Στο τέλος του διαφημιστικού ο John Oliver βρίσκεται και πάλι στην αίθουσα του θρόνου και ετοιμάζεται να καθίσει σε αυτόν όταν μια φωνή τον σταματά λέγοντας του να μην καν το σκεφτεί!

Ας ελπίσουμε ότι το HBO σύντομα θα μας δώσει και το πρώτο trailer για τη νέα σεζόν του Game of Thrones. Μέχρι τότε δείτε το διαφημιστικό για το Last week tonight with John Oliver:


[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.