Η Indie μπάντα Bastille ίσως εμφανιστεί στην 7η σεζόν του Game of Thrones


Τα cameos έρχονται. Σύμφωνα με το Watchers on the Wall, η βρετανική μπάντα bastille ίσως κάνουν μια εμφάνιση στην 7 σεζόν του Game of Thrones.




Σύμφωνα με πληρφορίες, το συγκρότημα γύρισε πρόσφατα μια σκηνή σε ένα μέρος με πάρα πολύ χιόνι ειδικά κατασκευασμένο από την παραγωγή στο Wolf Hill Quarry κοντά στο Belfast, ένα μέρος που θα φιλοξενήσει ακόμη μια σημαντική σκηνή δράσης στην 7η σεζόν. Ντύθηκαν ως wildlings και θα συμμετάσχουν στο τελευταίο επεισόδιο της 7ης σεζόν. Έτσι θα ταίριαζαν κατά προσέγγιση οι αναβολές σε συναυλίες. Σε πρόσφατη συνέντευξη στο VOGUE, ο τραγουδιστής της μπάντας Dan Smith είπε, ''Πρόκειται να δούμε σύντομα το σετ του Game of Thrones, κάτι που θα είναι απίθανο.'' Και αν παρακολουθήσετε το music video για το τραγούδι τους, ''Oblivion'', θα παρατηρήσετε πως η Sophie Turner (Sansa Stark) συμμετέχει σ'αυτό. Ξεκάθαρα, τα μέλη της μπάντας είναι φαν της σειράς.

Εαν οι Bastille όντως συμμετάσχουν στο Game of Thrones, δεν θα είναι η πρώτη φορά που μια μπάντα κάνει cameo εμφάνιση στην σειρά. Στο παρελθόν, μέλη του rock συγκροτήματος Mastadon εμφανίστηκαν ως wildlings στο ''Hardhome''...


...Οι Sigur Rós τραγούδησαν το ''The Rains of Castamere'' στον γάμο του Joffrey.


...Η Ισλανδική μπάντα Of Monsters and Men υποδύθηκαν Braavosi μουσικούς στην διάρκεια του θεατρικού που παρακολουθούσε η Arya.


...Ο κεντρικός τραγουδιστής των Snow Patrol Gary Lightbody τραγούδισε το ''The Bear and the Maiden Fair'' στην 3η σεζόν...


...και πιθανότατα η πιο γνωστή εμφάνιση είναι αυτή του drummer των Coldplay Will Champion, που έπαιξε μουσική στο Red Wedding.


Και βλέποντας όλες αυτές τις εμφανίσεις, θα μέναμε έκπληκτοι αν οι Bastille δεν συμμετείχαν στην 7η σεζόν του Game of Thrones. Και όπως δείχνουν τα παραπάνω video, οι παραγωγοί  είναι αρκετά καλοί στο να βάζουν αυτά τα cameo με τρόπο που δεν παρεμβαίνει στο δράμα.

Παρόλ'αυτά, είτε εμφανιστεί η μπάντα είτε όχι, θα είναι πολύ δύσκολο να δημιουργήσει μεγαλύτερο βουητό από το Conor McGregor του UFC, που θα έχει έναν cameo ρόλο σε κάποιο σημείο αυτήν την σεζόν.
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.