7η Σεζόν - Τελειώνουν τα γυρίσματα στην Ισλανδία - Συνεχίζονται στο Μπέλφαστ



Τα γυρίσματα της 7ης σεζόν του Game of Thrones έχουν διαρκέσει φέτος περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά.
Σύμφωνα με τον Liam Cunningham θα συνεχιστούν και τον Φεβρουάριο αλλά τα εξωτερικά γυρίσματα ολοκληρώνονται. Τις τελευταίες εβδομάδες η παραγωγή γύριζε σκηνές στην Ισλανδία αλλά κάποια μέλη της παραγωγής φαίνεται ότι επιστρέφουν στην Βόρεια Ιρλανδία σύμφωνα με τα post ενός μέλους του συνεργείου παραγωγής:


Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Ruairí (@redkinglundi) στις




Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Ruairí (@redkinglundi) στις


Επιπλέον, σε ένα post στο instagram φωτογραφίας του Kit Harington με θαυμάστρια στην Ισλανδία, τα σχόλια επιβεβαιώνουν ότι ο Harington έφυγε πριν από δυο ημέρες από το ξενοδοχείο όπου έμενε. Έτσι ακόμα και αν τα γυρίσματα στην Ισλανδία δεν έχουν τελειώσει, είναι πολύ κοντά στο τέλος.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Ólöf Jóna 💉 (@olofjona93) στις

Από την άλλη μεριά, τα γυρίσματα στα Titanic Studios στο Μπέλφαστ συνεχίζονται. Η Emilia Clarke έβγαλε φωτογραφία με θαυμάστρια μια ημέρα πριν. Η θαυμάστρια φορά λογότυπο εταιρείας που δραστηριοποιείται στο ίδιο κτιριακό συγκρότημα με τα Titanic Studios.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης emerlemur (@emerlemur) στις

Όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο από γυρίσματα της 6ης σεζόν, στα Titanic studios γίνονται τα περισσότερα εσωτερικά γυρίσματα για το Game of Thrones. Δυστυχώς, όμως, για τα γυρίσματα που γίνονται αυτή την εποχή δεν θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες μέχρι να βγει η σεζόν στον αέρα.





[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.