Ο Iain Glen εντοπίστηκε στα γυρίσματα του Game of Thrones στην Ισλανδία


Ο Iain Glen, ο αγαπημένος σε όλους Jorah Mormont εντοπίστηκε στα γυρίσματα του έβδομου κύκλου για το Game Of Thrones.



Καθώς το 2016 έφυγε και τη θέση του πήρε το 2017, μαζί του τελείωσαν και τα γυρίσματα για τον έβδομο κύκλο στην Ισπανία και την Κροατία. Ωστόσο, τα γυρίσματα του GoT δε θα είναι τελείως απόκρυφα και κλειστά, τα οποία γίνονται στα κεντρικά της εταιρείας στην Βόρεια Ιρλανδία. Για άλλη μια φορά τα γυρίσματα θα βγούνε στη φόρα και θα είναι ανοιχτά στον κόσμο και θα πραγματοποιηθούν σε μία πανέμορφη χώρα, η οποία είναι οικεία στους ηθοποιούς που αποτέλεσαν μέρος των πρώτων κύκλων. Ο Iain Glen βρέθηκε στη συγκεκριμένη τοποθεσία με έναν ακόμα συνάδελφό του από το cast. Παρακάτω υπάρχει φωτογραφικό υλικό και συνεπώς ακολουθούν και 
SPOILERS!

Η Ισλανδία θα αποτελέσει για άλλη μία φορά το Westeros στην αγαπημένη μας σειρά! Αρχικά φημολογούνταν έντονα, αργότερα υπήρχαν έντονες υποψίες μέχρι ώσπου επιβεβαιώθηκε από τη στιγμή που εντοπίστηκαν μέλη του cast και του τεχνικού επιτελείου στο συγκεκριμένο μέρος. Ο Kit Harington (Jon Snow), o Joe Dempsie (Gendry) και ο Paul Kaye (Thoros of Myr) αποτελούν την "αγία..τριάδα" που μαζί με τον Iain Glen εντοπίστηκαν στην Ισλανδία.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Rebecca Louise (@becky_d_1985) στις


Με όλες τις προηγούμενες φήμες αλλά και ενδείξεις που έχουν μαζευτεί, σίγουρα περιμένουμε και μερικούς ακόμα ηθοποιούς να βρεθούν στην Ισλανδία, καθώς οι χαρακτήρες τους πρόκειται να ταξιδέψουν με τον Jon και τους άλλους πέρα από το τείχος (Wall), στον πραγματικό Βορρά των ελεύθερων ανθρώπων και .... τους White Walkers!

H συγκεκριμένη αποστολή θα σκηνοθετηθεί από τον Alan Taylor, o οποίος είναι υπεύθυνος για το επεισόδιο 6. Μπορεί να μη σας φαίνεται σημαντική αυτή η είδηση, αλλά ξανασκεφτείτε ότι ο επόμενος κύκλος θα αποτελείται από 7 επεισόδια, με αποτέλεσμα το επεισόδιο αυτό να είναι το προτελευταίο. Μέχρι τώρα σε όλα τα προτελευταία επεισόδια των προηγούμενων κύκλων έχουμε δει πράματα και θαύματα! Όπως μία μεγάλη μάχη ή ένας απρόσμενος θάνατος που μας σόκαρε! Συνοψίζοντας, πολλοί χαρακτήρες θα ταξιδέψουν μαζί σε μία εχθρική γη, σε μία κρίσιμη και επικίνδυνη αποστολή, σ'ένα επεισόδιο που θα σκηνοθετηθεί από τον βετεράνο σκηνοθέτη του Game of Thrones στο επεισόδιο πριν το φινάλε! Το ρίσκο είναι υψηλό, όπως και οι προσδοκίες μας!



Η πανέμορφη αυτή παγωμένη τοποθεσία προβλήθηκε στον δεύτερο και στον τρίτο κύκλο και απλά φανταστείτε πως θα είναι στον έβδομο! Η Ισλανδία είναι μία νησιωτική χώρα, η οποία θυμίζει έναν αλλιώτικο επίγειο παράδεισο, με απίστευτα γεωγραφικά χαρακτηριστικά. Ακόμη, φημολογείται ότι το Jökulsárlón πιο συγκεκριμένα είναι η κύρια τοποθεσία όπου ο Iain Glen εθεάθη από έναν τουρίστα. Η παγωμένη αυτή λίμνη, ίσως, είναι, λοιπόν, μία από τις τοποθεσίες των γυρισμάτων. 



Αν αυτό αληθεύει, το Jökulsárlón δε θα αποτελεί την μοναδική Ισλανδική περιοχή στην οποία πραγματοποιούνται τα γυρίσματα του έβδομου κύκλου. Η πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα έλαβε χώρα στο Svínafellsjökul. Δυστυχώς, δεν διακρίνουμε και πολλά, πέρα από την όμορφη εικόνα του παγωμένου τοπίου. Επίσης, παρατηρούμε 9 μεγαλόσωμους χαρακτήρες, άγνωστης ταυτότητας, ντυμένοι ως Wildlings. 




Δεν είμαστε σε σίγουρη θέση να σας πούμε ποιοι είναι, αλλά λογικά ένας από αυτούς πρέπει να είναι ο Jon Snow. Οι άλλοι χαρακτήρες που επιβεβαιώθηκαν σε σκηνές στα Ισλανδικά τοπία είναι οι Gendry, Thoros και ο Jorah. Επιπλέον, περιμένουμε να δούμε και τον Tormund αλλά και το Hound. Τέλος είναι και ο Beric, ο οποίος είναι ακόμα αθέατος, αλλά πιστεόυμε ότι θα βρίσκεται με τον Thoros και τον Sandor, ως ο αρχηγός της Αδελφότητας. Μένουν δύο άτομα άγνωστα, τα οποία μπορεί να είναι απλά τυχαίοι Wildlings.



[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.