Το GoT στα Βραβεία της Ένωσης Αμερικανών Παραγωγών


Ο 6ος κύκλος του Game Of Thrones προτάθηκε υποψήφιος για την τελετή των βραβείων της Ένωσης των Αμερικανών Παραγωγών.


Καθώς γίνεται η περίληψη για όλη την τηλεοπτική σεζόν του 2016 και ανακοινώνονται οι υποψηφιότητες για τον περασμένο χρόνο, η αγαπημένη σε όλους μας σειρά δε θα μπορούσε να λείπει από αυτές. Πριν λίγες μέρες, τόσο η Ένωση των Αμερικανών Παραγωγών όσο και το Art Directors Guild ανακοίνωσαν τις υποψηφιότητες για την τηλεοπτική σεζόν του 2015-2016 αλλά και για την κινηματογραφική σεζόν.

Όσον αφορά την Ένωση των Αμερικανών Παραγωγών, η σειρά βρίσκεται για άλλη μια φορά υποψήφια για το βραβείο για "τον πιο εξαιρετικό παραγωγό σε τηλεοπτικό δράμα". Το βραβείο ονομάζεται "Norman Felton" και ονομάστηκε έτσι για χάρη του ομώνυμου Βρετανού παραγωγού. Πιο συγκεκριμένα, οι παραγωγοί που προτάθηκαν για υποψήφιοι είναι οι David Benioff, D.B. Weiss, Bernadette Caulfield, Frank Doelger, Carolyn Strauss, Bryan Cogman, Lisa McAtackney, Chris Newman, Greg Spence.

Η σειρά είναι υποψήφια για το συγκεκριμένο βραβείο κάθε σεζόν, από τότε που ξεκίνησε, αλλά μόνο πέρσι κατάφερε να το κερδίσει για την πέμπτη σεζόν. Η τελετή αυτή που θα μπορούσαμε να την χαρακτηρίσουμε και ως διαγωνισμό 'φιλοξενεί' επίσης στις υποψηφιότητές της την άλλη σειρά του HBO, το 'Westworld' μαζί με την καλοκαιρινή επιτυχία του Netflix, το 'Stranger Things'. Μαζί τους και το 'Better Call Saul' και το 'House of Cards' που αποτελούν μακροχρόνιες υποψηφιότητες. Η συγκεκριμένη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 28 Ιανουαρίου 2017.

Για φέτος και μόνο, τα βραβεία θα απονεμηθούν σε σειρές/ταινίες που ανήκουν στην περίοδο μεταξύ Ιουνίου 2015 μέχρι Δεκεμβρίου 2016. Του χρόνου, η εκδήλωση θα γίνει με φυσιολογικές διαδικασίες καθώς θα διαρκέσει για όλο το 2017 (1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου).

Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.