Επιστροφή χαρακτήρα για την 7η σεζόν



[warning title="ΠΡΟΣΟΧΗ" icon="exclamation-triangle"]
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS
[/warning]


Είναι γνωστό ότι το GoT έχει μία μεγάλη σειρά χαρακτήρων, αν και πολλοί έχουν το συνήθειο να πεθαίνουν. Στην 6η σεζόν είδαμε αρκετούς θανάτους χαρακτήρων, αλλά γνωρίσαμε κι πολλούς καινούργιους όπως την Λυάννα Μόρμοντ (Bella Ramsey) και τον Ρόμπετ Γκλόβερ (Tim McInnerny), οι οποίοι θα εμφανιστούν στην 7η σεζόν.

Πρόσφατα όμως μάθαμε για μία επιστροφή ενός χαρακτήρα, τον οποίο δεν περιμέναμε να γυρίσει για την 7η σεζόν. Ακολουθούν σπόιλερ, συνεχίζεται με δική σας ευθύνη.

Ο David Bradley από ότι φαίνεται θα κάνει εμφάνιση και σε αυτήν την σεζόν. Ποιος είναι αυτός ρωτάτε, μα ο αγαπημένος χασάπης όλων Γουόλντερ Φρέυ, που έπαιξε στην 1,3 και 6η σεζόν της σειράς, στην οποία είδαμε και τον θάνατό του από τα χέρια της Άρυα.


 Όπως είπαμε πριν, τελευταία φορά που είδαμε αυτόν τον χαρακτήρα ήταν με το μαχαίρι στο λαιμό, αφού είχε φάει μία πίτα φτιαγμένη από τους ίδιους του, τους γιους. Η Άρυα Στάρκ ήταν αυτή, η οποία εκτέλεσε αυτήν την βάρβαρη πράξη στο όνομα της εκδίκησης. Τώρα μπορεί ο David Bradley να επιστρέφει για αυτήν την σεζόν, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα επιστρέψει και ο Γουόλντερ Φρέυ.

Σύμφωνα με κάποια σπόιλερ που κυκλοφορούν εκεί έξω, η Άρυα πιθανότατα θα χρησιμοποιήσει το πρόσωπο του χαρακτήρα, καθώς έχει αυτήν την δυνατότητα ως Απρόσωπη, για να κάνει κάτι. Τι κάτι είναι αυτό τώρα δεν γνωρίζουμε. Κάποιοι λένε ότι θα σκοτώσει κανέναν με αυτό ή μπορεί ακόμη να μην έχει να κάνει με την Άρυα. Ο Μπραν μπορεί να είναι αυτός που θα δει τον Γουόλντερ Φρευ σε κανένα από τα οράματα του.

Όλα είναι πιθανά με αυτήν την σειρά, οπότε μπορούμε όλοι να περιμένουμε να δούμε την φάτσα του David Bradley σε κάποιο σημείο της σεζόν.

[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.