Spoilers για την επική σκηνή του Jon στο Βορρά και η μεγάλη ανατροπή! (2ο μέρος)



Προσοχή καθώς το κείμενο που ακολουθεί περιέχει spoilers για την 7η Σεζόν του Game of Thrones.



Πριν ξεκινήσετε να διαβάζετε το 2ο μέρος μπορείτε να δείτε το 1ο ΕΔΩ όσοι δεν το διάβασαν!


Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουμε, ας δούμε τη συνέχεια της επικής σκηνής του Jon και της ομάδας του στον Βορρά.

Έχουμε μείνει στο σημείο όπου ο Nights King επιτίθεται και η Daenerys παρεμβαίνει προσπαθώντας να σώσει με τους δράκους τον Jon και τους υπόλοιπους. Ένας από τους δράκους, ο Viserion , επιτίθεται πιο ριψοκίνδυνα από τους υπόλοιπους με αποτέλεσμα ο Nights King να καταφέρει να τον τραυματίσει. Ο Jon ζητά από την Daenerys να πάρει με τον Drogon τους συντρόφους του μακρυά. Η Daenerys καταφέρνει με τον Drogon να σώσει τον Jorah, τον Tormund και άλλους και να μεταφέρει έναν wight.

Ο Nights King επιτίθεται ακόμα πιο δυνατά, τραυματίζοντας τον δράκο όλο και περισσότερο. Jon και Viserion πια είναι εντελώς περικυκλωμένοι και η Daenerys παρακολουθεί από την ράχη του Drogon, χωρίς όμως να μπορεί να παρέμβει καθώς φοβάται για την ασφάλεια των δυο δράκων που της έχουν απομείνει. Ο Viserion πεθαίνει. Οι wights τραυματίζουν τον Jon που όμως είναι ακόμα ζωντανός και μάχεται σε μια επική σκηνή επιβίωσης. Η Daenerys παρακολουθεί από ψηλά τον Jon και θαυμάζει το θάρρος του αλλά δεν μπορεί να παρέμβει.

Ο Jon μισοπεθαμένος τρέχει προς το δάσος για να ξεφύγει, οι wights τον περικυκλώνουν και εκεί αλλά τότε εμφανίζεται ο θείος Benjen ο οποίος παρεμβαίνει και δίνει στον Jon το άλογο του για να ξεφύγει. Ο Jon σώζεται φεύγοντας πάνω στο άλογο, βλέπει όμως πίσω του τον θείο του να τον κατασπαράζουν οι wights. Η παρουσία του θείου Benjen στην συγκεκριμένη σκηνή επιβεβαιώθηκε όταν κατά το διάστημα των γυρισμάτων στο Wolf Hill είχαμε αυτή την φωτογραφία:

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Game of Thrones (@got_updates) στις


Η μεγάλη ανατροπή

Δυστυχώς όμως στο GOT τα πράγματα δεν τελειώνουν καλά, μπορεί οι βασικοί ήρωες να σώθηκαν όμως η ομάδα του Jon και της Daenerys θα υποστεί ένα τεράστιο πλήγμα που θα αλλάξει τις ισορροπίες στον πόλεμο μεταξύ νεκρών και ζωντανών. Σε επόμενη σκηνή ο Nights King βρίσκεται πάνω από το κουφάρι του Viserion και τον μετατρέπει σε wight! Σε μια σεκάνς σκηνών που θα αποτελέσουν τα τελευταία λεπτά της σεζόν θα δούμε τον Nights King να έχει καβαλήσει τον δράκο ο οποίος τώρα εκπνέει μπλε φωτιά. Στην τελευταία σκηνή της σεζόν ο Nights King με το wight Viserion επιτίθεται στο τοίχος το οποίο αρχίσει και σπάει...!

                                                  (Αφίσα που έφτιαξαν fans με βάση την διαρροή)



Μερικές τελευταίες πληροφορίες που ρίχνουν ακόμα περισσότερο φως στο τι θα δούμε:
-Η αποστολή της ομάδας του Jon θα καταλάβει το μεγαλύτερο μέρος του 6ου επεισοδίου. Η διάρκεια της αποστολής στην πορεία της ιστορίας θα κρατήσει μερικές μέρες.
- Την πρώτη μέρα της αποστολής ο Thoros τραυματίζεται άσχημα από μια πολική αρκούδα-wight. Θα έχει έναν αργό, δραματικό θάνατο και έτσι ο Beric πλέον μένει με μια μόνο ζωή.
-Η ομάδα περιπλανιέται μέχρι που ανακαλύπτει τον στρατό του Nights King. Τότε ο Jon βάζει τον Gendry να καλέσει την Daenerys για βοήθεια.
- Κάποια στιγμή ο Jon και οι υπόλοιποι βλέπουν από ένα ύψωμα ότι ο στρατός του Nights King πρόκειται να περάσει μέσα από ένα στενό πέρασμα, έτσι πιστεύουν ότι θα είναι πιο εύκολο να ξεχωρίσουν έναν wight από το πλήθος και να τον παγιδεύσουν. Το σχέδιο τους δεν πηγαίνει καθόλου καλά.


Ας ελπίσουμε ότι τα γυρίσματα στην Ισλανδία θα μας δώσουν ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες. Μπορεί ότι ξέρουμε ως τώρα από spoilers και leaks να είναι εντυπωσιακό, οι δημιουργοί του GOT όμως μας έχουν αποδείξει ότι είναι ικανοί να κάνουν την μεταφορά μιας ιστορίας στην μικρή οθόνη ακόμα πιο θεαματική και γεμάτη εκπλήξεις. Σίγουρα πάντως η αποστολή στο Βορρά θα είναι μια από τις πιο επικές στιγμές της 7ης σεζόν που κάνει την αναμονή της ακόμα μεγαλύτερη!




Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.