Ο Freddie Stroma δεν επιστρέφει για την 7η σεζόν


Δεν θα τον ξαναδούμε λογικά


Πέρυσι ο ηθοποιός Tom Hopper (Black Sails), ανέλαβε τον ρόλο του Ντίκον Τάρλυ, αδερφού του Σαμ Τάρλυ, για την 6η σεζόν. Στην σειρά όμως είδαμε έναν άλλο ηθοποιό στην θέση αυτή. Ο Freddie Stroma υποδύθηκε τον Ντίκον Τάρλυ για την μοναδική σκηνή του στην 6η σεζόν, εκείνο το αμήχανο και περίεργο δείπνο της οικογένειας του Σαμ. Ο Stroma έχει επιβεβαιώσει στο IGN ότι δεν θα επιστρέψει στη σειρά για την 7η σεζόν, καθώς είναι απασχολημένος με τα γυρίσματα του Time After Time, σειρά της ABC, όπου υποδύεται τον συγγραφέα H.G. Wells.




Σύμφωνα με τον ηθοποιό, όταν πήρε τον ρόλο του Ντίκον του είχε επισημανθεί ότι μπορεί να γυρίσει ως ο ίδιος χαρακτήρας στην σειρά. Απλώς δεν βόλευαν τα προγράματα του και ήταν ήδη αφοσιωμένος στο Time After Time.

Ο ίδιος δήλωσε ότι πέρασε τέλεια στην σειρά, έστω και για μικρό χρονικό διάστημα. Το να ήταν μέρος αυτού του κόσμου ήταν μοναδική εμπειρία.

Να θυμηθούμε πως ο χαρακτήρας του Ντίκον είναι ο μικρότερος αδερφός του Σαμ, αλλά ο καθαρός διάδοχος του πατέρας τους Ράντυλ Τάρλυ. Μάλιστα ο Σαμ βρίσκεται στο Τείχος, επειδή τον ανάγκασε ο πατέρας του ώστε να μην μπορεί να κληρονομήσει τον τίτλο του αυτός, αλλά ο μικρότερος αδερφός του, που θύμιζε πιο πολύ με άντρα σύμφωνα με τον Ράντυλ.

Το HBO δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη, ότι ο Tom Hopper θα αναλάβει τον ρόλο του Ντίκον, αλλά όλα τα σημάδια σε αυτόν οδηγούν. Επίσης ο James Faulkner εννοείται πως γυρίσει ως Ράντυλ Τάρλυ για την 7η σεζόν.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης gotseason7_news (@gotseason7_news) στις
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.