Νέα από τα γυρίσματα στην Ισλανδία



[warning title="ΠΡΟΣΟΧΗ" icon="exclamation-triangle"]
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS
[/warning]


Η παραγωγή βρίσκεται στην Ισλανδία εδώ και κάποιες μέρες για τα γυρίσματα στην λίμνη Jökulsárlón. Είχαμε αναφέρει πως ο Kit Harington (Τζον Σνόου) ήταν ο πρώτος που εντοπίστηκε εκεί, αλλά από χθες ξεκίνησαν να φτάνουν και άλλοι σημαντικοί χαρακτήρες.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Game of Thrones (@got_updates) στις

 Σύμφωνα με πληροφορίες η παραγωγή θα μείνει στην Ισλανδία για κανα δυο βδομάδες. Αυτό σημαίνει γυρίσματα σε εξωτερικό χώρο με τρομερά χαμηλές θερμοκρασίες, οι οποίες αναμένεται να πέσουν και άλλο μέσα στο σαββατοκύριακο.

Με βάση κάποια συγκεκριμένα σπόιλερ, ο Τζον Σνόου θα κατευθυνθεί βόρεια του Τείχους με μία ομάδα για κάποια αποστολή. Αυτό θα γίνει λογικά σε κάποιο από τα τελευταία επεισόδια 5,6 ή και 7 μπορεί. Η λίμνη Jökulsárlón, η οποία εννοείται πως είναι παγωμένη θα είναι τέλειο τοπίο για σκηνή πέρα του Τείχους. Γενικώς η Ισλανδία είναι η πιο κατάλληλη τοποθεσία για σκηνές πέρα του Τείχους, να υπενθυμίσουμε πως η παραγωγή έχει κάνει γυρίσματα εκεί για την 2η και 3η σεζόν.

Στο θέμα μας όμως, όπως έλεγα σύμφωνα με τα σπόιλερς που κυκλοφορούν η ομάδα του Τζον θα απαρτίζεται από τον Τόρμουντ, τον Τζόρα Μόρμοντ και τον Σκύλο. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει φωτογραφικό υλικό για να υποστηρίξει αυτήν την θεωρία, αλλά ακούγεται πως ο Iain Glen, που υποδύεται τον Τζόρα, βρίσκεται στην περιοχή.



[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.