Αποκλειστικές πληροφορίες για νέα σκηνή του Bran


Προσοχή καθώς το κείμενο που ακολουθεί περιέχει spoilers για την 7η Σεζόν του Game of Thrones.


Σύμφωνα με τελευταίες αποκλειστικές πληροφορίες, ο Bran έχει ένα ιδιαίτερα σημαντικό και μεγάλο σε διάρκεια flashback.

Η σκηνή με τον Isaac Hempstead Wright γυρίστηκε εσωτερικά, σε ειδικά διαμορφωμένο στούντιο που μπορεί να είναι οι κρύπτες ταφής του Winterfell. Στο flashback ο Bran γίνεται μάρτυρας ενός γεγονότος στο οποίο παίρνει μέρος μια μικρή ομάδα κομπάρσων και έξι ηθοποιοί που έχουν διάλογο στο σενάριο.

Ο Bran έχει και ο ίδιος ένα είδος διαλόγου, πιθανότατα μιλάει στον εαυτό του. Κάτι συμβαίνει μέσα στο flashback, ο Bran ξυπνά απότομα και φωνάζει το όνομα κάποιου! Όταν ο Bran επανέρχεται από το όραμα του, μαζί του βρίσκεται ένα ακόμα άτομο που όμως στην συγκεκριμένη σκηνή δεν έχει διάλογο. Η σκηνή αυτή έχει ήδη γυριστεί σε στούντιο του Μπέλφαστ.


Να θυμίσουμε ότι πριν λίγο καιρό είχαν διαρρεύσει φωτογραφίες από το στούντιο γυρισμάτων που μας έβαλαν σε υποψίες ότι μπορεί να δούμε μια σκηνή στις κρύπτες του Winterfell. Στην φωτογραφία διακρίνονται αγάλματα ανταρόλυκων αλλά και ένα ακόμα άγαλμα πιθανώς κάποιου Σταρκ θαμμένου εκεί.



Αν σκεφτούμε τα όσα ξέρουμε ως τώρα μέσα από φωτογραφίες των γυρισμάτων και spoilers για το τι θα κάνει ο Μπραν την έβδομη σεζόν, τρεις περιπτώσεις υπάρχουν για το τι μπορεί να είναι αυτό το flashback.
  • Το flashback έχει κάποια σχέση με τους πραγματικούς γονείς του Jon Snow. Ίσως μέσω του Bran δούμε το ξεκίνημα της σχέσης του Rhaegar και της Lyanna ή ακόμα και τον γάμο τους όπως εικάζουν πολλοί. Σε αυτή την περίπτωση , ξυπνώντας ο Bran φωνάζει το όνομα του Jon. Επιπλέον ας σκεφτούμε ότι έχει ένα τέτοιο όραμα μέσα στις κρύπτες του Winterfell όπου βρίσκεται θαμμένη η Lyanna, τότε ο Bran βρίσκεται μαζί της μέσω των οραμάτων στον γάμο, τον θάνατό της και τον τάφο της.
  • Το flashback του Bran μπορεί να έχει σχέση με την τωρινή πλοκή στο Winterfell. Μπορεί να ένα ταξίδι στο χρόνο στη στιγμή που ο Littlefinger πρόδωσε τον Ned Stark. Μια άλλη περίπτωση είναι να βλέπει κάτι που να βάζει σε κίνδυνο τις αδελφές του και γι' αυτό να ξυπνά φωνάζοντας.
  • Από την έκτη σεζόν ξέρουμε ότι ο Bran και ο Night King έχουν πλέον μια ιδιαίτερη σχέση μεταξύ τους λόγω του σημαδιού στο χέρι του Bran. Ίσως το flashback έχει να κάνει με το παρελθόν του Night King και δώσει περισσότερες πληροφορίες στο πως μπορεί να νικηθεί.
Όποια από τις παραπάνω περιπτώσεις μπορεί να είναι , σίγουρα μας ιντριγκάρει ακόμα περισσότερο για την επόμενη σεζόν. Οι κρύπτες του Winterfell πάντα συναρπάζουν το κοινό καθώς αποτελούν μέρος πολλών θεωριών, ας ελπίσουμε ότι ο Bran θα καταφέρει να μας αποκαλύψει το μυστήριο που κρύβεται σε αυτές...


Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.