Ο George R.R. Martin δεν ευχαριστήθηκε με τα αποτελέσματα των Σφαιρών



Ο συγγραφέας του A Song of Ice and Fire και δημιουργός του Game of Thrones George R.R. Martin παρακολούθησε τις Χρυσές Σφαίρες και είπε να γράψει την γνώμη του για τα αποτελέσματα στην προσωπική του ιστοσελίδα. Το GoT είχε προταθεί για καλύτερο δράμα της χρονιάς και η ηθοποιός Lena Heady (Σέρσει Λάννιστερ) για καλύτερη ηθοποιός υποστήριξης ή "Best Supporting ctress" πιο κατανοητά. Δυστυχώς ούτε η σειρά, αλλά ούτε και ηθοποιός νικήσαν. Αντίθετα στην κατηγορία της "Best Supporting Actress" νίκησε η Olivia Colman του The Night Manager και το καλύτερο δράμα πήγε στο The Crown, σειρά του Netflix για τις πρώτες μέρες της Βασίλισσας Ελισάβετ II.

Ο συγγραφέας είπε τα εξής:

"Η Lena Heady έχασε, το GoT έχασε και το Westworld έχασε μαζί με τις δύο φανταστικές ηθοποιούς της, πφφφ."

"Ο διαγωνισμός με εξέπληξε φέτος προτάσσοντας τρεις θεματικές σειρές, (Game of Thrones, Westworld και Stranger Things), για καλύτερο δράμα, αλλά στο τέλος αποφάσισαν να τα προσπεράσουν και τα τρία και να διαλέξουν το πιο "ασφαλές", το ιστορικό δράμα, The Crown. Το οποίο και απόλαυσα, αν και γύρισα σκεπτόμενος, ότι ενώ ήταν καλό να είσαι βασιλιάς στον Μεσαίωνα, ήταν χάλια να είσαι βασίλισσα την δεκαετία του '50. Οπότε καμία χρυσή σφαίρα για εμάς, το μόνο καλό φέτος ήταν ο λόγος της Meryl Streep."

The Crown

Είναι αλήθεια πως το Hollywood Foreign Press τείνει να μην δίνει το βραβείο για καλύτερο δράμα σε θεματική σειρά, αν και έχει γίνει αυτό στο παρελθόν με το Twin Peaks, The X-Files και το Lost, που έχουν τιμηθεί με αυτό το βραβείο. Μάλιστα το The X-Files το έχει πάρει τρεις φορές.

Σε καμία περίπτωση δεν λέμε πως το The Crown δεν άξιζε αυτό το βραβείο, καθώς έχει υψηλού επιπέδου σενάριο και ηθοποιία. Όπως και να έχει το θέμα αυτή ήταν η τελική επιλογή και το αγαπημένο μας GoT έχει άλλες δύο σεζόν για να εξιλεωθεί.
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.