Φτιάξτε την δική σας Walk Of Shame στολή!




Οι μέρες για τις Απόκριες έφτασαν και σίγουρα αρκετοί από εσάς όλο και σε κάποιο πάρτι μασκέ θα έχετε να πάτε. Πριν λίγες μέρες σας δώσαμε κάποιες ιδέες για στολές Game Of Thrones που μπορείτε να βρείτε έτοιμες στο εμπόριο.


Σε αυτό το θέμα θα σας δείξουμε πως να δημιουργήσετε την δική σας Walk Of Shame στολή με πολύ εύκολο τρόπο και λίγα υλικά. Βέβαια βασική προϋπόθεση να έχετε και δεύτερο άτομο για να σας πλαισιώνει με την στολή της ''Αδελφής''.






Πάμε να ξεκινήσουμε με τα υλικά!





  • Βήμα 1ο

Βάψτε την στολή με το ψεύτικο αίμα ή την κόκκινη μπογιά με το πιστόλι βαφής. Το πιστόλι το προτείνουμε για πιο αληθοφανές αποτέλεσμα, αλλά η δουλειά γίνετε και χωρίς αυτό με οποιονδήποτε τρόπο θέλετε.

  • Βήμα 2ο
Σε περίπτωση που η ξανθιά περούκα είναι μακρυά, κόψτε την με ένα ψαλίδι στο κοντό επιθυμητό αποτέλεσμα.


  • Βήμα 3ο (Προαιρετικό)
Βάψτε τα δύο κομμάτια ξύλο με το μαύρο spray. Τα 2 ξύλα χρησιμοποιούνται κυρίως για να καλυφθούν τα ''επίμαχα σημεία'' καθώς υποτίθεται πως η Cersei ήταν εντελώς γυμνή στην συγκεκριμένη σκηνή. Χρησιμοποιώντας τις πετονιές περνάτε τα ξύλα στην στολή μέχρι να σταθεροποιηθούν όπως δείχνει η παρακάτω εικόνα.



Βέβαια όπως προαναφέραμε η συγκεκριμένη στολή θέλει και την συνοδεία της. Για την ''Αδελφή'' θα χρειαστείτε μία στολή Καλόγριας και φυσικά το νούμερα ένα εργαλείο, το καμπανάκι.




Αυτά είναι που χρειάζεστε για το δικό σας Walk Of Shame και θα μας ευχαριστούσε αν έστω ένας από εσάς την δημιουργούσε. Βέβαια αν τα υπολογίσουμε και λίγο - καθώς τα έξοδα θα είναι και στα δύο - πιο φθηνά σας έρχεται από μία στολή εμπορίου!

Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.