Συνέντευξη της Maisie Williams στο InStyle + video


Εξώφυλλο και συνέντευξη για την Maisie Williams στο InStyle Απριλίου 2016.


Μαζί με πετούμενα και κομμάτια Βρετανών σχεδιαστών η Maisie που υποδύεται το «αγοροκόριτσο» Άρυα στο Game of Thrones κόσμησε το εξώφυλλο Απριλίου του περιοδικού InStyle Βρετανίας. Η νεαρή σταρ έχει μεγαλώσει και φαίνεται. Όπως είναι φυσικό δεν μπορούσε να δώσει πληροφορίες για τη νέα σεζόν του GoT αλλά δήλωσε πως ένα χαρακτηριστικό που την βοηθά να παίξει την «πάντα θυμωμένη Άρυα» είναι η δική της ιδιοσυγκρασία την οποία μισεί.






Στην πραγματική ζωή προσπαθεί να ζει όπως οι συνομήλικοι της παρ' όλη την τεράστια προβολή και αναγνώριση που της αποφέρει το GoT. Δεν θέλει να κακοκαρδίσει κανέναν και είναι φιλική προς τους φαν που την πλησιάζουν. Αν και κάποιοι συμπρωταγωνιστές της βγαίνουν με διάσημους ηθοποιούς η Maisie έχει σχέση με ένα απλό αγόρι από το σχολείο της. Είπε ότι οι άνθρωποι το βρίσκουν περίεργο (που δεν βγαίνει με κάποιον συνομήλικο διάσημο ηθοποιό) αλλά η ίδια δεν πηγαίνει σε όλα αυτά τα πάρτι και της αρέσουν οι απλοί άνθρωποι.






Είναι υπέρ του ίντερνετ και της τεχνολογίας και θεωρεί ότι οι youtubers είναι διάσημα πρόσωπα παρόλα τα άσχημα σχόλια που δέχονται και επίσης δηλώνει κατά του διαδικτυακού bullying. «Όταν κάποιος είναι απόλυτα ειλικρινής σε μια κάμερα και κάθεστε εκεί και τον παρακολουθείτε, είναι ένα νέο είδος φήμης».






Δείτε βίντεο από τα παρασκήνια της φωτογράφισης
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.