Νέα μέλη στο καστ της 6ης σεζόν του Game of thrones!


Η παραγωγή του Game of Thrones προσπαθεί να κρατήσει ό, τι μπορεί στο σκοτάδι για την 6η σεζόν αλλά τα νέα έρχονται συνεχώς.

Έτσι έχουμε μερικά νέα για τα μέλη του καστ της 6ης σεζόν. Από τους τρεις νέους ρόλους ο μεγαλύτερος είναι για έναν Karstark. Τελευταία φορά πίσω στην 3η σεζόν, ο Robb έκοψε το κεφάλι του γέροντα Karstark, αλλά αυτό σήμαινε ότι έχασε την στρατιωτική υποστήριξη της οικογένειας Karstark. Αυτή τη σεζόν, θα δούμε τον γιο του και διαδόχου του. Στα βιβλία, το όνομα αυτού του χαρακτήρα ήταν Harrison, αλλά ίσως αυτό το όνομα έχει αλλάξει για την σειρά.


Ο Ηθοποιός Paul Rattray, θα παίξει το ρόλο αυτό με το όνομα του χαρακτήρα να είναι "Harald," 

Επίσης έχουμε νέα για δύο δευτερεύοντες ρόλους. Ο Ηθοποιός "Ruairi" θα εμφανιστεί στο Game of Thrones ως "The Green Recruit," σύμφωνα με το βιογραφικό του. Δεν έχει αποκαλυφθεί το όνομα του χαρακτήρα και αυτό ίσως είναι ένας τρόπος για να κρύψει κάτι σημαντικό. Έτσι αναμένουμε αυτός ο χαρακτήρας να εμφανιστεί στο 5ο ή 6ο επεισόδιο.


Και τέλος, η ηθοποιός Annette Hannah θα παίξει το ρόλο της "Francis" στο Game of Thrones. Δεν έχουμε την επιβεβαίωση σε ποια επεισόδια θα εμφανιστεί αλλά θα συνεργαστεί με την Lena Headey, Anton Lesser και Julian Glover! 

[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.