O Kit Harington μίλησε για τον Jon Snow και μάλλον δεν μας τα λέει καλά...


Ο ηθοποιός Kit Harington που μας κράτησε συντροφιά με τον ρόλο του Jon Snow για πέντε χρόνια στο Game Of Thrones, έδωσε συνέντευξη στο Time Out London όπου μίλησε για την 6η season.



Ο Βρετανός ηθοποιός αποκάλυψε πως στην νέα season εμφανίζεται μόνο σαν το πτώμα του Jon Snow. Μπορεί να μην ήταν η δήλωση που όλοι περίμεναν, πως ο Snow θα αναστηθεί και θα παίξει κάποιον σημαντικό ρόλο στην πλοκή της σειράς, αλλά τουλάχιστον μίλησε για κάτι. Ολόκληρη η συνέντευξη θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο, αλλά η Time Out δημοσίευσε ένα μικρό κομμάτι της.


Kit Harington: '' Κοιτάξτε, δεν είμαι πλεον στην σειρά και σίγουρα δεν είμαι στην νεα season.''


Time Out: '' Οπότε δεν συμμετείχες σε κανένα γύρισμα της νέας season; ''


Kit Harington: '' Έκανα κάποιες σκηνές στο να είμαι νεκρός. Ήταν από τις καλύτερες δουλείες μου 
(Γέλια). ''


Time Out: '' Γνωρίζεις τι θα γίνει στην νέα season ή έχασες αυτό το δικαίωμα; '' 


Kit Harington: '' Δεν έχω ιδέα. Το μόνο που ξέρω είναι για πόσο θα κάνω το πτώμα μου, αλλά δεν μπορώ να σου το αποκαλύψω. ''


Τώρα θα μας πείτε και τι θα έλεγε ή πάλι ψέμματα λέει ή λες να είναι αλήθεια τελικά.... Για να δούμε τι ισχύει θα περιμένουμε μέχρι την πρεμιέρα της 6ης season στις 24 Απριλίου.




Το περίεργο της υπόθεσης είναι πως ο Kit Harington βρισκεται στην λίστα που δημοσίευσε το HBO με τα ονόματα των ηθοποιών που συμπεριλαμβάνονται στην πρεμιερα της 6ης season. Το γεγονός πως ο Jon Snow θα εμφανιστεί σαν νεκρός δεν σημαίνει κάτι καθώς και στην πρεμιέρα της προηγούμενης season όπου ο ηθοποιός Charles Dance θα εμφανιζόταν για το πτώμα του Tywin Lannister δεν υπήρχε το όνομά του στην αντίστοιχη περσινή λίστα.

Επίσης στην λίστα της πρεμιέρας της νέας season δεν εμφανίζονται και τα ονόματα των ηθοποιών που ενσαρκώνουν την Myrcella Baratheon (Nell Tiger Free) και τον Stanis Baratheon (Stephen Dillane) όπου από τις επίσημες εικόνες του HBO είδαμε τουλάχιστον το πτώμα της Myrcella.



Τέλος κάτι που αξίζει να σημειωθεί από την παραπάνω εικόνα είναι πως η πρεμιέρα θα έχει διάρκεια 50 λεπτών όταν σε γενικές γραμμές τα επεισόδια του Game OF Thrones πλησιάζουν ωριαία.
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.