Nikolaj Coster-Waldau και John Bradley μίλησαν για τη ζωή, τα γυρίσματα του Game of Thrones και τον Jon Snow!


Με την 6η σεζόν να πλησιάζει σιγά σιγά, υπάρχουν περισσότερες συνεντεύξεις καθημερινά.

Ο Nikolaj Coster-Waldau και ο John Bradley συζήτησαν για τη ζωή, τα γυρίσματα του Game of Thrones και φυσικά, τον Jon Snow.

Στο DigitalSpy, ο Bradley μίλησε για την αντίδρασή του στο θάνατο του Jon και πώς έχει επηρεάσει το χρόνο του στη σειρά, παίζοντας τον Samwell Tarly.

"Όταν διαβάζετε κάτι τέτοιο, ακόμη και αν είστε φαν της σειράς, είναι δύσκολο να μην αφήσουμε τα προσωπικά, τα συναισθήματα της πραγματικής ζωής όταν συμβαίνει αυτό." Ο ηθοποιός εξηγεί,  "Νομίζεις ότι, είναι τρομερό που ο Jon Snow δεν πρόκειται να έρθει πίσω πια, αλλά είναι πιο τρομερό για μένα που ο Kit δεν πρόκειται να είναι κάθε μέρα στα γυρίσματα. Η απουσία του είναι μεγάλη"

Για περισσότερα από αυτή τη συνέντευξη, διαβάστε εδώ.


Στη συνέχεια ο Nikolaj Coster-Waldau μίλησε στο Redbulletin.com. Ο ηθοποιός είναι πολύ ειλικρινής σχετικά με τον εαυτό του, την οικογένειά του και αυτό που μετράει περισσότερο στη ζωή. Αναφέρθηκε για τις πρώτες μέρες του στο GOT και τις δύσκολες στιγμές στην παιδική του ηλικία.

Όσο για την ιδέα ότι μπορεί κάποια στιγμή να πεθάνει στο Game of Thrones, ο Coster-Waldau δεν ανησυχεί και λέει: "Στην πραγματικότητα είμαι περίεργος να δω πως θα πεθάνω. Είμαι σίγουρος ότι είναι γραφτό θα γίνει".

Ο ηθοποιός είπε λοιπόν τα εξής: "έχω μάθει ότι απλά ποτέ δεν ξέρεις τι επιφυλάσσει το μέλλον" 

"Όταν έφτασα στο πλατό, και είδα το δωμάτιο με το Σιδηρού Θρόνο, ήταν μια βαθιά στιγμή", λέει. "Η σκηνή αυτή ήταν εντυπωσιακή και σκέφτηκα, γαμώτο είναι σοβαρό. "

Για την πλήρη συνέντευξη διαβάστε εδώ.


Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.