Σε λιγότερα επεισόδια θα εμφανιστεί η Arya στην 6η σεζόν του Game of Thrones!


Η Maisie Williams είναι και πάλι στο προσκήνιο, δίνοντας συνεντεύξεις, και μιλώντας για το πόσο μεγάλη ήταν η περσινή σεζόν. Φυσικά δεν παρέλειψε να πει πράγματα για την 6η σεζόν.

Μιλώντας για την 6η σεζόν οι περισσότεροι πιστεύουν ότι η Arya θα επιβιώσει αυτό το έτος. Ο χαρακτήρας της θα είναι τυφλή, αλλά μπορεί να είναι προσωρινό.

Σύμφωνα με το Digital Spy, η εμπειρία της στην 6η σεζόν ήταν πολύ διαφορετική από ό, τι τα προηγούμενα χρόνια.

Κάθε σεζόν η Arya προσθέτει κάτι διαφορετικό. Με την πέμπτη σεζόν είδαμε μια Arya να εκπαιδεύεται από τον απρόσωπο άνδρα και να γίνεται πιο σκληρή. Στην 6η σεζόν τα πράγματα θα γίνουν πιο σοβαρά γι'αυτήν λόγω ότι θα είναι και τυφλή.


Θα την δούμε στο χαμηλότερο σημείο που έχουμε δει ποτέ. Αυτή τη φορά δεν θα παλέψει για ένα μέλος της οικογένειας που σκοτώνεται, αλλά για τον εαυτό της. Είπε λοιπόν: "Λατρεύω αυτή την πλευρά της ιστορίας, και νομίζω ότι θα δούμε κάτι διαφορετικό σε αυτήν. Υπάρχει μια στιγμή όπου θα αναρωτιούνται όλοι αν πρόκειται να τα παρατήσω ή θα συνεχίσω να αγωνίζομαι."

Η Maisie Williams αποκάλυψε ακόμη ότι η Arya θα εμφανιστεί σε λιγότερα επεισόδια στην 6η σεζόν σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Επίσης είπε μερικά πολύ ενδιαφέροντα πράγματα για τη δομή της σειράς και ότι τώρα τα βιβλία δεν μπορούν να καθοδηγήσουν σε μεγάλο βαθμό τη σειρά.

 "Αυτό είναι συναρπαστικό σχετικά με το Game of Thrones και σημαίνει ότι οι δημιουργοί μπορεί να γράψουν τη σειρά ως μια ολοκληρωμένη σειρά, χωρίς να χρειάζεται να επιμείνουμε σε ορισμένα σημεία του βιβλίου. Φυσικά πάντα συμβουλεύονται και τον συγγραφέα George R.R. Martin."




Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.