Η Βόρεια Ιρλανδία σχεδιάζει Game of Thrones πινακίδες για την προώθηση του τουρισμού!


Το Game of Thrones είναι γνωστό, ότι γυρίζεται σε πολλές τοποθεσίες σε όλη την Ευρώπη, όπως την Κροατία, Ισπανία, Ισλανδία, Μάλτα.

Αλλά η καρδιά του Westeros βρίσκεται στη Βόρεια Ιρλανδία, μέσα και γύρω από το County Antrim και το County Down, που είναι οι δύο περιοχές που η πρωτεύουσα του Μπέλφαστ βρίσκεται μεταξύ τους. Τα γυρίσματα που γίνονται σε αυτές τις τοποθεσίες έχουν βοηθήσει αρκετά στην αύξηση του τουρισμού και έτσι τώρα η κομητεία λαμβάνει μέτρα για να επωφεληθεί ακόμη περισσότερο από αυτό.

Σύμφωνα με την Ballymoney Times, η τοπική αρχή εργάζεται σκληρά για να πάρει διατάγματα μέσα από το τοπικό συμβούλιο που θα επέτρεπε να μπουν ταμπέλες σε ορισμένες από τις πιο διάσημες τοποθεσίες γυρισμάτων πριν την πρεμιέρα της 6ης σεζόν στις 24 Απριλίου. Η πρόταση είναι να ξοδευτούν περίπου £ 2000 σε πινακίδες που θα δείχνουν τα γυρίσματα που έγιναν στο Knockdhu και το Shillanavogy Valley.

Οι ταμπέλες θα μοιάζουν με την παρακάτω εικόνα. Η κύρια εικόνα είναι από το πιλοτικό επεισόδιο, "Winter is coming", αλλά περιλαμβάνει επίσης εικόνες από το ταξίδι της Sansa την περασμένη σεζόν.


Οι ταμπέλες θα βασίζονται σε εγκεκριμένο σχεδιασμό για αυτού του είδους από το HBO. Σύμφωνα με την έκθεση, η Βόρεια Ιρλανδία έχει ήδη εγκρίνει τις πινακίδες για λογαριασμό του HBO και η τοποθέτηση θα γίνει άμεσα. Υπάρχει ήδη μία σαν αυτή που στέκεται στο Ballintoy Harbor που διαθέτει μια εικόνα της επιστροφής του Theon από την 2η σεζόν.

Στην συνέχεια θα υπάρξουν περισσότερες κατά τους μήνες που έρχονται. Όλο αυτό το επιχείρημα θα εξυπηρετήσει τους τουρίστες και θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο τις περιοχές που γίνονται τα γυρίσματα του Game of Thrones.

Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.