Φήμες για την 6η σεζον του Game Of Thrones


Είναι πολλές, βάσιμες και αβάσιμες και θα αποκαλυφθούν σε 2 μήνες στις οθόνες μας.

Η μάχη των Μπάσταρδων. Θωρώντας σίγουρη την επιστροφή του Τζον, αναπόφευκτα οδηγούμαστε σε θεωρίες για την «ελευθέρωση» του Γουίντερφελ. Και τι καλύτερο από μια επική μάχη για τον Βορρά μεταξύ του Τζον και Ράμσεϊ; Ομολογώ θα υπάρξει απογοήτευση αν ο Τζον αποφασίσει να κινηθεί διαφορετικά.


Πόλεμος. Ο ηθοποιός Hempstead-Wright φούντωσε τις φήμες σε συνέντευξη του για τον μεγάλο πόλεμο. Η κύρια εικασία έχει να κάνει με την κίνηση των Walker και πιθανή απόκτηση του Τοίχους. Αν και κάτι τέτοιο θα έφερνε το σενάριο προς το τέλος σταδιακά και με 2 ακόμη σεζον να αναμένουν, η μόνη λογική εξήγηση εκτός της μάχης των μπάσταρδων παραμένει αυτή των Άλλων. Ίσως όμως με την εξέλιξη των πραγμάτων μεταξύ Ντοθράκι και Ντάνυ να έχει να κάνει με την εισβολή τους στο Γουέστερος. Αναμένουμε.


Ο Μπραν θα ξεπεράσει τα βιβλία. Πόσο μακριά θα φτάσει ο Μπράν ή θα μείνει μόνο στα οράματα του; Είναι ένα ζήτημα που κυκλώνει τη σεζόν, ειδικά με τις φωτογραφίες που είδαμε από τον Πύργο της Χαράς. Και μαζί με αυτό μένει να αποκαλυφθεί ένα μεγάλο μυστικό. Οι φαν έχουν λαλήσει κυριολεκτικά καθότι η νούμερο ένα θεωρία για την πατρότητα και κατ επέκταση πολλών πραγμάτων έχει να κάνει με τον Τζον. Αν κάτι τέτοιο αποκαλυφθεί τότε η ιστορία του Μπραν κλπ περνούν μπροστά από τα βιβλία!


Σάνσα και Θίον παίρνουν διαφορετικούς δρόμους. Αν και φάνηκαν μαζί στις φωτογραφίες, μετά την πτώση τους στο Γουίντερφελ, είναι ζωντανοί και μάλλον ο Θίον έχει ξεπληρώσει το χρέος του (λέμε τώρα) και ειλικρινά δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρηθούν άλλο σεναριακά από τον Ράμσεϊ. Εξού και η κατάληξη ότι θα χωρίσουν οι δρόμοι τους (και πιθανός θάνατος του Θίον).  Ο ηθοποιός Alfie Allen εντοπίστηκε στο Ballitoy Harbour που είναι το σετ για τα Σιδερένια νησιά και η Sophie Turner στο σετ του Γουίντερφελ. 


Ταϊρέλ. Με την αιχμαλωσία δύο σπλάχνων τους, οι Μαριωρή και Λόρας θα πρέπει λογικά να δουν το φως του ήλιου και να βγουν από τα κελιά τους συμμαχώντας με…. Θα δούμε. Υπάρχουν δύο σενάρια που καταλήγουν στο ίδιο συμπέρασμα, βασισμένα στις φωτογραφίες των γυρισμάτων και στα teaser. Η παρουσία στρατιωτών Tyrell και οι φώτο μέσα στο κελί με την Μαριωρή μάλλον θα έχουν να κάνουν σύνδεση της με τον κύριο Σπουργίτι. Παράλληλα με τον ερχομό των στρατιωτών τους έχουμε φώτο του Τζέιμι μαζί τους που σημαίνει είτε ότι άλλαξε τοποθεσία ή ότι συνεργάζεται πλέον μαζί τους. Εκτός κι αν έρχεται επίθεση από τους Tyrell και ο Τζέιμι βρίσκεται υπερασπιστής. 




Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.