6 Δυνατές Game of Thrones στιγμές του 2015!


Μια ανάσα απο την 6η σεζόν και με την νέα χρονιά να έχει μπει για τα καλά κοιτάμε λίγο πίσω, σε στιγμές που μας έμειναν έντονα στην μνήμη απο το Game of Thrones.

Το 8ο επεισόδιο!
Ολόκληρο. Ένα από τα καλύτερα επεισόδια της σειράς και κατ’ εμέ το καλυτερότερο. Φωνάξτε όσο θέλετε για το Blackwater και την στιγμή που η Ντάνυ καβαλάει τον δράκο, την δίκη του Τύριον, τον Κόκκινο Γάμο… αλλά θα εμείνω στην άποψη μου. Το επεισόδιο ταίριαξε εντυπωσιακά εφέ, κλιμάκωση, δράση, ενδιαφέρον σενάριο και ποιοτικούς διαλόγους. Από την απελπισμένη Σέρσεϊ στο μπουντρούμι, τον Θίον που αποκαλύπτει στην Σάνσα ότι δεν σκότωσε τα αδέρφια της, την Άρυα που εξερευνά το Μπράαβος, τις σκηνές μεταξύ Τύριον και Ντάνυ και φυσικά τη στιγμή που ο Τζόν διαφεύγει με την βάρκα ενώ ο «Βασιλιάς» ανασταίνει τους νεκρούς. Τη δήλωση!


Η Άρυα ξεπαστρεύει τον Τράντ
Η αγαπημένη του Οίκου Σταρκ έχει πλέον μεταφερθεί στο Μπράαβος και μαθαίνει να είναι ο κανένας με τους Απρόσωπους Άντρες. Έχει μια φανταστική προσωπικότητα με την ηθοποιό να δίνει τον καλύτερο εαυτό της και το σύνολο απογειώνεται τη στιγμή που ακολουθεί και βρίσκει τον Μέρυν χαρίζοντας τους έναν αποτρόπαιο θάνατο. 


Ο θάνατος του Τζον
Η όλη του διαδρομή από το δωμάτιο του, μέσα στο χιόνι και μέχρι που έρχεται αντιμέτωπος με την λεπίδα είναι σίγουρα υπέροχη σκηνή. Ένα τραγικό κλείσιμο για τη σεζόν και η αρχή της έκρηξης φημών και σεναρίων, θεωριών και πιθανής εξέλιξης για την επιστροφή του ή όχι.


Η θυσία της Σιρίν
Μια αθώα ψυχή, έξυπνη, σημαδεμένη από ασθένεια και που σταδιακά το σενάριο μας έκανε να την αγαπήσουμε (και όπως είναι γνωστό όποιον συμπαθείς στο Game of Thrones πεθαίνει). Νομίζω η μόνη της αμαρτία ήταν η πατρότητα της. Ήταν άβολο, ήταν σοκαριστικό, τρομακτικό αλλά δεν παύει να αποτελεί ένα γερό τηλεοπτικό χτύπημα.


Οι δράκοι.
Επιτέλους είδαμε τους δράκους ενεργούς. Τουλάχιστον τον ένα. Ενώ οι Βισέριον και Ραίγκαλ είναι κλειδωμένοι, ο Ντρόγκον αλωνίζει ελεύθερος και σώζει τη μέρα στον λάκκο μάχης. Ακόμα νέος και άπειρος, ο δράκος καταφέρνει να κάψει αρκετούς και να οδηγήσει την Ντάνυ μακριά από το μακελειό. 


Σέρσεϊ.
Η Σέρσεϊ έπιασε πάτο και συνέχιζε να πέφτει στην διάρκεια της 5ης σεζόν κι εμείς απολαύσαμε μερικές στιγμές αυτής της πτώσης. Μεταξύ του πολέμου λέξεων μεταξύ αυτής και της Margaery και ενώ όλα φαίνονταν να παίρνει τη ρεβάνς, τελικά έφτασε χαμηλότερα από ποτέ. Το Walk of Shame ήταν σκληρό και δραματικό με κερασάκι την παρουσία του αναστημένου Βουνού στο τέλος και στο πλευρό της. Η Σέρσεϊ γύρισε την σεζόν σε ένα τελευταίο βλέμμα.


Ποιά στιγμή σας έμεινε απο το 2015;
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.