O ''Jaime Lannister'' και η ''Melisandre'' στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή Cineλθετε με τον Διονύση Ατζαράκη




Η νέα εκπομπή του ΣΚΑΪ με τίτλο Cineλθετε έκανε πρεμιέρα στα μέσα Ιανουαρίου. Παρουσιαστής της εκπομπής δεν είναι άλλος από τον Διονύση Ατζαράκη.


Την εκπομπή Cineλθετε γράφουν ο Θωμάς Ζάμπρας και ο Διονύσης Ατζαράκης, με στόχο να δώσουν την δική τους χιουμοριστική προσέγγιση σε ό,τι νέο - και όχι μόνο - κυκλοφορεί σε ταινίες και σειρές. Βέβαια δεν σταματούν μόνο στον σχολιασμό, αλλά το πάνε και ένα level παραπάνω όπως λέμε στην ''ελληνοαγγλοιντερνετική'' διάλεκτο, καθώς σε κάθε επεισόδιο δημιουργούν και γυρίζουν τα δικά τους χιουμοριστικά σκετσάκια, ανάλογα με το θεματικό κάθε εκπομπής. Η εκπομή προβάλλεται κάθε Σάββατο από τον σταθμό του τηλεοπτικού καναλιού ΣΚΑΪ στις 14:15!



Στα 2 τελευταία επεισόδια ασχολούνται με την αγαπημένη μας σειρά Game Of Thrones, όπου και εδώ είτε με τον σχολιασμό τους είτε με τα σκετσάκια τους δίνουν την δική τους πινελιά! Το προηγούμενο επεισόδιο που προβλήθηκε το περασμένο Σάββατο σύντομα θα υπάρχει και στο κανάλι του Διονύση Ατζαράκη στο Youtube και θα μπορείτε να το παρακολουθήσετε όσοι το έχασαν!

Βέβαια ένα Game Of Thrones δεν χωράει μόνο σε ένα επεισόδιο οπότε το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου και ώρα 14:15 ''πάμε'' για το 2ο μέρος.





Μέχρι τότε δείτε 2 μικρά teaserακια με πρωταγωνιστές τον Διονύση Ατζαράκη. τον Jaime Lannister και την Melisandre!


Cinéλθετε - Trailer 13/2
Σάββατο 13/2, 14:00 στον ΣΚΑΪ - SKAIΠΕΡΙΚΟΠΕΣ GAME OF THRONES: JAIME LANNISTER #cinelthete
Δημοσιεύτηκε από Cineλθετε στις Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2016


Cinéλθετε - Trailer 20/2
Σάββατο 14:15, στον ΣΚΑΪ - SKAIΟι περικοπές στο Game of Thrones συνεχίζονται. #cinelthete
Δημοσιεύτηκε από Cineλθετε στις Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2016
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.