O Kit Harington ήρωας της Marvel!


Από χθες ήταν πολλές οι πληροφορίες που εμφανίστηκαν λέγοντας ότι ο Kit Harington γνωστός ως Jon Snow από το Game of Thrones θα ενταχθεί στο Marvel Cinematic Universe.Τα δημοσιεύματα μάλιστα ήταν τόσα πολλά και οι εικασίες έκαναν τον όνομα του Harington να τρεντάρει στο twitter. Τελικά πριν λίγα λεπτά αποκαλύφθηκε στην D23 Expo της Disney επίσημα ότι ο Harington θα παίζει τον Dane Whitman στους The Eternals της Marvel, που αναμένεται το επόμενο έτος. Ο χαρακτήρας μπορεί να είναι πιο γνωστός στους οπαδούς ως Black Knight με το iconic σπαθί Ebony Blade της Marvel.  



Ο Black Knight δεν είναι απλά ένας άλλος superhero - ο Whitman είναι ο πιο διάσημος χαρακτήρας για να πάρει το σπαθί. Ο Whitman θεωρείται μια ιδιοφυΐα με όλα τα είδη των gadgets στη διάθεσή του. Είναι o καλύτερος ξιφομάχος, ικανότητα που του επιτρέπει να ξιφομαχεί με ευκολία με το Ebony Blade ένα μυστικό σπαθί με ιδιαίτερες ικανότητες. Επίσης διαθέτει ιδιαίτερες δυνάμεις και ένα εξίσου ιδιαίτερο άλογο.



Ο Whitman έχει επίσης εμπλακεί σε μια ρομαντική σχέση με την Eternal Sersi, που παίζεται από την Gemma Chan. 


Αρχικά, το φημισμένο Ebony Blade υποτίθεται ότι θα εμφανιζόταν στο Doctor Strange, αν και ο propmaster Barry Gibbs παραδέχτηκε ότι τελικά περικόπηκε από την ταινία. 
Για την ταινία The Eternals έχουν ήδη ανακοινωθεί οι Angelina Jolie (Thena), Richard Madden  (Icarus), Kumail Nanjiani (Kingo), Lauren Ridloff (Makkari), Brian Tyree Henry (Phastos), Salma Hayek (Ajak), Lia McHugh (Sprite) και Don Lee (Gilgamesh). Η ταινία θα βγει στις αίθουσες των κινηματογράφων στις 6 Νοεμβρίου 2020.



Εμείς απλά να θυμίσουμε ότι θα είναι η πρώτη φορά που Kit Harington και Richard Madden θα βρεθούν στο ίδιο πλάνο μετά από αυτό....




[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.