Η 3η season Stranger Things μας έδωσε λίγα περισσότερα στοιχεία για τον Will Byers.

Αποτέλεσμα εικόνας για will byer stranger things season 3
Η 3η season Stranger Things αποδείχτηκε άλλη μία επιτυχία του Netflix. Bέβαια δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς για πολλούς θεατές ήταν η καλύτερη season έως τώρα.

Ενώ υπάρχουν πολλά, πολλά πράγματα που  έκαναν τους θαυμαστές να μιλούν για τη 3η season , μια σκηνή έχει κάνει τους πάντες να μιλούν για τη σεξουαλικότητα του Will Byers και αν είναι gay ή όχι.

Aκολουθούν spoilers για τη 3η season :)



Ένα από τα θέματα που είδαμε στη τελευταία season S.T ήταν οι προσωπικές σχέσεις των πρωταγωνιστών. Συγκεκριμένα, είδαμε τους ανήλικους ήρωες, ως έφηβους πλέον,να αναπτύσσουν  τις σχέσεις τους με το άλλο φύλο. Έτσι είδαμε τα ζευγαράκια Mike-El, Luke- Max και Dustin- Suzie. Ο Will είδαμε ότι ήταν Single & Fabulous, καθώς είχε άλλες προτεραιότητες, όπως το Dungeons & Dragons. H παρακάτω σκηνή στο 3ο επεισόδιο ήταν που πυροδότησε τις εικασίες για τη σεξουαλικότητα του Will.





To σχόλιο του Mike για τις προτιμήσεις του Will ίσως ακούγεται παράταιρο, όμως οι φήμες περί τούτου υπήρχαν ήδη στη 1η season.Συγκεκριμένα, στο πρώτο επεισόδιο μετά την εξαφάνιση του Will (που απήχθη στo Upside Down), η μαμά του Will, Joyce αναφέρει ότι αγνοείται ο γιος της στον αρχηγό της αστυνομίας Ηοpper και αναφέρει ότι ο Will έχει υποστεί bullying  στο σχολείο. Μετά προσθέτει:

"Είναι ένα ευαίσθητο παιδί... Ο Lonnie (σ.σ ο πατέρας του) είπε ότι ήταν queer και τον αποκάλεσε "αδερφή". Απ ' όσο γνωρίζουμε, αυτή είναι η μόνη στιγμή που η σεξουαλικότητα του Will συζητείται στη σειρά.

Eίναι ο Will Byers gay?


O Will δεν  αναφέρει ποτέ ρητά τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, και ο ομοφοβικός εκφοβισμός που υφίσταται επειδή είναι "ευαίσθητος" ή "διαφορετικός" δεν εξετάζεται διερευνητικά στην πρώτη season. 'Eτσι, οι θεατές υποθέτουν ότι οι συμμαθητές του είναι είναι απλώς κακά παιδιά, και ο πατέρας του, είναι κακός άνθρωπος.


Το σχόλιο του Mike, ωστόσο, είναι λίγο πιο διφορούμενο. Δεν είναι εντελώς ξεκάθαρο από τη γλώσσα του αν ο Mike προσπαθεί να μαλώσει τον Will, που αποκαλεί την Eleven "ηλίθιο κορίτσι", ή αν απλώς δηλώνει ένα γεγονός. Ο Mike λυπάται που το λέει, αλλά δεν το παίρνει πίσω, πράγμα που φαίνεται περίεργο.

Αποτέλεσμα εικόνας για will byers

Ο Νoah Schnapp, ο οποίος υποδύεται τον Will, έχει σχολιάσει τη σεξουαλικότητα του χαρακτήρα του, τόσο στο προφίλ του στο Instagram όσο και σε παλαιότερες συνεντεύξεις του.

Ο Finn Wolfhard (Mike)  από τότε,αποκάλυψε ότι του ζητήθηκε να πει μια σειρά από παραλλαγές της συγκεκριμένης ατάκας, γραμμένες από τους δημιουργούς της σειράς, Matt and Ross Duffer, οι οποίοι περιγράφουν τον Will  ως "γλυκό, ευαίσθητο παιδί με προβλήματα σεξουαλικής ταυτότητας".

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο Wolfhard επισήμανε επίσης ότι οι αδερφοί Duffer έχουν "επιλογές" σχετικά με την εξέλιξη του Will στη συνέχεια της σειράς:

"Υποθέτω ότι θα δούμε τι πραγματικά σημαίνει, αλλά όλα βασίζονται στους δημιουργούς της σειράς και στο τι θέλουν να κάνουν", δήλωσε.





TL;DR: Δεν ξέρουμε αν ο Will είναι gay. Μέχρι στιγμής, στη σειρά δεν υπάρχουν σαφή στοιχεία που να υποδηλώνουν κάτι τέτοιο, αφού ποτέ δεν εξέφρασε ενδιαφέρον για αγόρια ή κορίτσια.

Ο Noah Schnapp φαίνεται επίσης επιφυλακτικός σχετικά με αυτό το ζήτημα και οι σκέψεις του σχετικά με τη σειρά, η οποία κατά τη γνώμη του αφορά τους "outsiders" που βρίσκουν τελικά ο ένας τον άλλον και δημιουργούν μια παρέα, βγάζουν απολύτως νόημα.

Η εικασίες μας είναι ότι ο Will είναι ακόμα νέος (14 ετών στη 3η season) και δεν έχει ακόμη εξερευνήσει αυτή την πλευρά του εαυτού του. Ίσως στην 4η season, όταν ο Will θα είναι ακόμα ένα χρόνο μεγαλύτερος, θα μπορούσαν να μιλήσουν για τη σεξουαλικότητα του με περισσότερες λεπτομέρειες.
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.