Ο Isaac Hempstead Wright τονίζει πως τα πράγματα για τον Bran δεν φαίνονται καλά.


Η 7η σεζόν του Game of Thrones απέχει λίγους μήνες ακόμη, και ενώ μερικοί ηθοποιοί (όπως ο Jim Broadbent) μας έχουν δώσει μερικές 'ζουμερές' πληροφορίες, συχνά αυτές είναι ψίχουλα.
Έτσι συνέβη και με τον Isaac Hempstead Wright (Bran Stark), που περιέγραψε την 7η σεζόν ως μια σεζόν ''συνδέσεων''. Ο Wright έπλασε μια φρικτή εικόνα για το που θα βρίσκεται ο Bran στην αρχη της 7ης σεζόν.
Ο Bran είναι στην ίδια θέση και λέει από μέσα του. ''Τι θα κάνω; Τι θα συμβεί;'' Θα το πει στον Jon; Θα βρει κανέναν; Θα καταφέρει να περάσει το Τείχος; Είναι μόνο με την Meera τώρα, και βρίσκεται έξω στην μέση του πουθενά, και σίγουρα δεν φαίνεται καλό.

Για σένα μιλάμε Uncle Benjen. Δεν θα μπορούσες να είχες αφήσει τα παιδιά λίγο πιο κοντά στο Τείχος; Αφότου έμεινε έξω από την 5η σεζόν, ο Bran επέστρεψε με σημαντικό τρόπο στην 6η σεζόν, αποκτώντας τις δυνάμεις και τις ευθύνες του Three-Eyed Raven. Ο Wright μίλησε σχετικά με το τι σημαίνουν όλα αυτά για τον μικρό Bran.
Νομίζω πως το θέμα με τον Bran είναι πως έπρεπε να αλλάξει σε μεγάλο βαθμό. Οι συνθήκες για τον ίδιο είναι αρκετά άσχημες, αλλά γενικά πιστεύω πως ο Bran έχει διατηρήσει την αίσθηση του να είναι καλός. Δεν άρχισε να λέει ''Ωχ φίλε, έχω όλες αυτές τις καταπληκτικές δυνάμεις τώρα, ας μπούμε σε μπελάδες!
Βέβαια, αυτό δεν τον σταμάτησε από το να μπλεχτέι καταλάθως σε αυτό το λανθασμένο ταξίδι στον χρονο, που οδήγησε στους θανάτους του γνησίου Three-Eyed Raven, του Summer, και του Hodor. Μιλώντας για τον Hodor, o Wright περιέγραψε τα γυρίσματα χωρίς τον -για πολύ καιρό- συνοδοιπόρο του στην τηλεόραση Kristian Nairn (Hodor) σαν να νιώθει κάπως ''άδειος''
Παρόλ'αυτά είναι πολύ πιο γαλήνια τώρα. [Γέλια] Απλά κάνω πλάκα! Μην του το πείτε.


Ο Wright τέλειωσε τα γυρίσματα της 7ης σεζόν πριν το τέλος του 2016. (Μερικά μέλη βέβαια του cast έκαναν γυρίσματα ακόμη και τον Φεβρουάριο). Είχε λίγο καιρό για να μιλήσει για το ταξίδι του Bran, και να περιεργαστεί την -μη παραδοσιακή - πορεία του προς την ενηλικίωση.
Πιστεύω πως ο Bran ξεπέρασε το ''μεγάλωμα''. Το να μεγαλώσει ή να γίνει ένας ενήλικας δεν βρίσεκται πλεόν στις προτεραιότητες. Κάνει αυτό που πρέπει να κάνει. Έχει διαφορετικό πλάνο. Δεν είναι ότι πρέπει να μεγαλώσει και να αποδείξει πως είναι άντρας. Ξέρει απλά ότι πρέπει να κάνει τα πράγματα του.
Μπορεί μέσα στα ''πράγματα'' που έχει να κάνει να είναι και η αποκάλυψη της κληρονομιάς ενός βασιλιά του Βορρά; Ας ελπίσουμε.

Εν τέλει, ο Wright μίλησε για το ερχόμενο τέλος της σειράς. Πως νιώθει για το ότι μένει μόνο μια σεζόν ακόμη;
Νιώθω τρελαμένος όσο δεν πάει. Υπήρξε ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου αυτά τα 7 χρόνια, το να συμμετέχω κάθε χρόνο στην σειρά αυτή με τα ίδια πρόσωπα, το ίδιο συνεργείο. Είναι συναρπαστικό, είναι κάτι νέο με πολλές πιθανότητες. Θα είναι πολύ λυπηρό.
Θα θρηνήσουμε μαζί σου Κύριε Wright, θα θρηνήσουμε μαζί σου.

[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.