Θα δούμε το trailer της νέας σεζόν στο φεστιβάλ SXSW?


Το φετινό φεστιβάλ SXSW θα έχει μια μεγάλη δόση από Game of Thrones και ίσως να μας δώσει και το πρώτο trailer της νέας σεζόν!

Το φεστιβάλ SXSW που θα πραγματοποιηθεί φέτος στο Austin του Texas είναι ένα από αυτά που προσελκύουν το περισσότερο κοινό αλλά και μεγάλη προβολή. Ήδη τις προηγούμενες μέρες είχε γίνει γνωστό ότι στο φεστιβάλ θα συμμετέχουν οι παραγωγοί David Benioff και Dan Weiss σαν ομιλητές στο συνέδριο. Τώρα όμως επιβεβαιώθηκε ότι και η Sophie Turner (Sansa Stark) και Maisie Williams (Arya Stark) θα συμμετέχουν στο πάνελ του Games of Thrones στο φεστιβάλ μαζί με τους παραγωγούς.


Αυτή είναι η πρώτη φορά που οι παραγωγοί του GOT και η Sophie Turner συμμετέχουν στο συγκεκριμένο φεστιβάλ, ενώ η Maisie Williams είχε βρεθεί μια φορά στο φεστιβάλ το 2014. Επομένως στο φετινό φεστιβάλ, η συμμετοχή του Game of Thrones είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Παραγωγοί και ηθοποιοί θα απαντήσουν ερωτήσεις φανς και δημοσιογράφων, όμως μήπως μας ετοιμάζουν και μια επιπλέον έκπληξη? Μήπως επιτέλους πάρουμε μια πρώτη γεύση από την 7η σεζόν? Δεδομένου ότι τα trailers για κάθε σεζόν έρχονται περίπου 3-4 μήνες πριν την έναρξη των επεισοδίων υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για κάτι τέτοιο. Τα γυρίσματα για την σεζόν έχουν ήδη ολοκληρωθεί και αναμένεται να βγει στον αέρα το καλοκαίρι, ενώ το πάνελ του GOT στο φεστιβάλ είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 12 Μαρτίου.


Χτες είχαμε και ένα περίεργο συμβάν που έχει σχέση με την μεταφορά της παραπάνω είδηση συμμετοχής της Sophie Turner και Maisie Williams στο φεστιβάλ από το EW. Το αρχικό άρθρο ανέφερε ότι η σειρά θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούλιο και λίγα λεπτά μετά υπήρξε τροποποίηση στο άρθρο, ο Ιούλιος είχε αντικατασταθεί με την λέξη καλοκαίρι. Το EW είναι από τα site που προτιμούν οι υπεύθυνοι του HBO και οι παραγωγοί του GOT να δίνουν αποκλειστικότητες και συνεντεύξεις όποτε η συγκεκριμένη γκάφα έβαλε πολλούς φανς σε υποψίες. Ήταν απλά ένα λάθος ή μήπως αποκαλύφθηκε το πότε θα γίνει τελικά η πρεμιέρα? Λογικά αν έχουμε trailer στο φεστιβάλ μαζί του θα ανακοινωθεί και η ημερομηνία της πρεμιέρας, οπότε ας κάνουμε λίγο ακόμη υπομονή...



[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.