Διάφορα νέα για τα μέλη του cast


Περίπου πριν ένα χρόνο, υπήρξε η φημολογία πως η πρωταγωνίστρια του Game of Thrones Maisie Williams (Arya Stark) είχε αναλάβει τον ρόλο της Wolfsbane στην επερχόμενη ταινία-spinoff, The New Mutants. Δεν έχει υπάρξει ακόμη επίσημη ανακοίνωση για τον ρόλο, αλλά ο σκηνοθέτης Josh Boone πρόσφατα έκανε tweet ένα σχέδιο του χαρακτήρα για την Williams. Η απόδειξη μετράει.




Μοιάζει λίγο με την Williams...στο πρόσωπο, όχι με τόσο μαλλί όμως.

Γι'αυτούς που δεν γνωρίζουν τον χαρακτήρα, η Wolfsbane είναι μια μεταλλαγμένη που αλλάζει σχήματα και μπορεί να μετατραπεί σε έναν γιγάντιο λύκο. Φαίνεται σαν τον φίλο ενός μέλους του Οίκου Stark. Η καλή φυσική κατάσταση της Williams, που ήταν κεντρικό σημείο στην διάρκεια της 6ης σεζόν του Game of Thrones, θα μπορούσε να είναι χρήσιμη για έναν χαρακτήρα που παλεύει να ελέγξει την άγρια πλευρά της.

Οι New Mutants είναι μια ομάδα από νεαρούς μεταλλαγμένους, γενικότερα έφηβους, εκπαιδευμένοι από τον ιδρυτή των X-Men Charles Xavier. Η αδελφή της Williams στην οθόνη και φίλη στην πραγματικότητα Sophie Turner (Sansa) είναι και αυτή μέρος του σύμπαντος των X-Men. Υποδύθηκε την Jean Grey στο X-Men: Apocalypse του 2016, και δεν έχει τελειώσει με τον χαρακτήρα. Ίσως δούμε το δίδυμο μαζί σε διαφορετικές συνθήκες.


Σε άλλα νέα, ο Isaac Hempstead Wright (Bran Stark) συμμετείχει στο μουσικό βίντεο για την τελευταία κυκλοφορία της Αγγλικής ροκ μπάντας Circa Waves, το 'Fire That Burns'.

Λες και το όνομα δεν ήταν αρκετά απειλητικό, ο Wright υποδύεται ένα θύμα ενός δολοφόνου στο βίντεο παρακάτω:




Ο Wright έγινε φίλος τον Circa Waves αφού παρακολούθησε το γκρουπ ζωντανά και η συνεργασία ήρθε όπως έρχεται συνήθως στις μέρες μας: μέσω Twitter.
  Έλαβα μια ειδοποίηση που έλεγε πως η Circa Waves με ακολούθησαν, κάτι πουήταν      πολύ ωραίο. Λίγο αργότερα εκείνη την μέρα ένα μήνυμα εμφανίστηκε ζητώντας μου να συμμετάσχω στο μουσικό βίντεο τους. Και εγώ ειπα 'ναι, γιατί όχι; Αυτό θα ήταν τέλειο'.
Το νέο άλμπουμ των Circa Waves, Different Creatures, πρόκειτα να κυκλοφορήσει στις 10 Μαρτίου. Δεν γνωρίζουμε εάν η μπάντα θα μπει στην μεγάλη λίστα των μουσικών που θα κάνουν μια μικρή εμφάνιση στο Game of Thrones.


Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Isaac Hempstead Wright (@isaachwright) στις


Και τέλος, η Lena Headey είπε στο Twitter πως επιθυμεί να υποδυθεί την Catwoman.
Δεν ταιριάζει τόσο όσο ταιριάζει ένα μέλος του Οίκου Stark που μετατρέπεται σε λύκο, αλλά η επικεφαλής του Οίκου Lannister να γίνει μια γιγάντια γάτα....Τέλος πάντων, καμία νέα ταινία Catwoman δεν θα ήταν χειρότερη από αυτήν με την Halle Berry.

Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.