Η Sophie Turner αποκάλυψε σπόιλερ για την 8η σεζόν?


Προσοχή καθώς το κείμενο που ακολουθεί περιέχει spoilers για την 7η Σεζόν του Game of Thrones.

Την προηγούμενη Κυριακή η Sophie Turner έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στα βραβεία Bafta που απονεμήθηκαν στο Royal Albert Hall στο Λονδίνο. Για μια ακόμη φορά προτίμησε τον οίκο Luis Vuitton και έκλεψε τις εντυπώσεις.


Αυτό όμως που συζητήθηκε περισσότερο και από το αποκαλυπτικό της φόρεμα ήταν μια συνέντευξη που έδωσε στο κόκκινο χαλί στην οποία φαίνεται ότι της ξέφυγε ένα σπόιλερ για την τύχη της Sansa. Η Sophie Turner πρόσεξε αρκετά κατά τη διάρκεια των συνεντεύξεων να μην της ξεφύγει κάτι όσον αφορά την πλοκή της επόμενης σεζόν.

Όταν όμως ρωτήθηκε για τα επαγγελματικά της σχέδια για το μέλλον έκανε το λάθος. Είπε ότι ξεκινά τα γυρίσματα για τη νέα ταινία X-Men, ότι μόλις τελείωσε τα γυρίσματα της 7ης σεζόν για το Game of Thrones και ότι έχει να κάνει ακόμα δυο ταινίες πριν να επιστρέψει στα γυρίσματα της 8ης σεζόν για το GOT. Μπορεί οι περισσότεροι να υποθέταμε ότι η Sansa θα επιστρέψει την 8η σεζόν όμως τώρα φαίνεται ότι έχουμε και την επιβεβαίωση από τα χείλη της ίδιας της ηθοποιού ότι η Sansa θα επιβιώσει την 7η σεζόν.








[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.