Σε συζήτηση ακόμη τα επεισόδια για την 8η σεζόν



Η 8η και τελευταία σεζόν της σειράς δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη επίσημα, επειδή υπάρχουν ακόμη συζητήσεις για τον αριθμό των επεισοδίων. Ο πρόεδρος των προγραμμάτων του HBO, Casey Bloys είπε σε συνέντευξη με το Television Critics Association, που οφείλεται η καθυστέρηση της ανακοίνωσης της 8ης σεζόν.

"Το μόνο που σκεφτόμαστε είναι ο αριθμός των επεισοδίων, που θέλουν να κάνουν οι παραγωγοί της σειράς David Benioff και Dan Weiss, οι οποίοι δεν είναι σίγουροι για τον αριθμό, καθώς θέλουν να το δούνε πιο σφαιρικά το θέμα. Στην τελική θα κάνουν όσα επεισόδια τους βολεύει, με όσα πιστεύουν ότι πέτυχαν το καλύτερο δυνατό."

Η 7η σεζόν της σειράς θα αποτελείται από 7 επεισόδια και για την 8η αρχικά είχε ακουστεί, ότι θα αποτελείται από 6 επεισόδια, αλλά ο Bloys ελπίζει πως οι David Benioff και Dan Weiss θα παραδώσουν περισσότερα.


Αυτά είναι τρομερά νέα για εμάς τους φαν της σειράς. Μάλιστα είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο πως ο ηθοποιός Iain Glen (Τζόρα Μόρμοντ), είχε δηλώσει πως απομένουν 15 ώρες υλικού. Η κοινή λογική με βάση τα επεισόδια που γνωρίζαμε, 7 η 7η και 6 η 8η, έλεγε 13 ώρες. Εδώ εξηγείται η σύγχυση πολλών όσον αφορά τον αριθμό των επεισοδίων.

Το HBO είναι λογικό να θέλει περισσότερα από 6 επεισόδια και πολύ πιθανόν να οδηγεί την κατάσταση σε αυτήν την κατεύθυνση. Ας μην ξεχνάμε ότι οι ίδιοι οι παραγωγοί, Benioff και Weiss ήταν εξαρχής ικανοποιημένοι μόνο με 7 σεζόν, αλλά μετά είδαν ότι αυτό ήταν αδύνατο έτσι και αύξησαν τις ώρες και πρόσθεσαν 8η σεζόν.

Εμείς τώρα περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού, για να μάθουμε τελικά πόσα επεισόδια μας απομένουν.
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.