Το Game of Thrones ανακηρύχθηκε το πιο πειρατικό show για το 2016


Το Game of Thrones έλαβε για άλλη μια φορά το βραβείο για το πιο πειρατικό TV Show στο Διαδίκτυο, για πέμπτη συνεχή χρονιά.

Το TorrentFreak αναφέρει ότι οι αριθμοί των παράνομων downloads για άλλη μια φορά ήταν μεγάλοι, αποδεικνύοντας ότι ακόμα το Game of Thrones έχει μεγάλη απήχηση.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που συγκεντρώθηκαν μέσω BitTorrent, το Game of Thrones παραμένει η πιο πειρατική τηλεοπτική εκπομπή στο διαδίκτυο, με το The Walking Dead στη δεύτερη θέση, και το Westworld στην τρίτη.

Οι αριθμοί έχουν παραμείνει σταθεροί, χωρίς σημαντική αύξηση σε σχέση με πέρυσι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπήρξε οποιαδήποτε αύξηση της πειρατείας. Το TorrentFreak σχολιάζει ότι αυτοί οι αριθμοί είναι πιθανόν να οφείλονται στο γεγονός ότι περισσότεροι άνθρωποι έχουν μετάβαση σε streaming ιστοσελίδες κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών. Ακόμη οι downloaders προτιμούν όλο και περισσότερο βίντεο υψηλής ποιότητας. Τα τελευταία χρόνια, πολλοί torrenters έχουν κάνει μετάβαση από 480p στα 720p και 1080p βίντεο, χάρη στην καλύτερη ευρυζωνική διαθεσιμότητα.

Ο μεγαλύτερος αριθμός των ανθρώπων που μοιράζονται ενεργά ένα επεισόδιο του Game of Thrones ήταν 350.000. Φαίνεται ότι ο αριθμός των φαν που είναι πρόθυμοι να πληρώσουν για τα επεισόδια δεν πρόκειται να αυξηθούν πολύ σύντομα!

Για την πλήρη λίστα με τις πιο κατεβασμένες τηλεοπτικές εκπομπές του 2016, ελέγξτε το άρθρο του TorrentFreak.

Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.