Ο Tom Wlaschiha μίλησε για τον χαρακτήρα του Jaqen H'ghar και το Game of Thrones!


Η Γερμανική ιστοσελίδα Taz.de πρόσφατα πήρε συνέντευξη στον Tom Wlaschiha, ο οποίος απεικονίζει τον απρόσωπο άνθρωπο Jaqen H'ghar.

Η Taz ρώτησε τον Wlaschiha αν ήταν πάντα ένας φαν των μυθιστορημάτων φαντασίας. Εκείνος απάντησε ότι, μέχρι να συμμετέχει στο Game of Thrones, δεν ήταν, αλλά θεωρεί τον George R.R. Martin ένα σύγχρονο Σαίξπηρ.

"Τα στοιχεία είναι όλα έξυπνα. Αυτό είναι που κάνει το σόου τόσο συναρπαστικό: Ως θεατής ποτέ δεν ξέρεις τι θα προκύψει σε ένα χαρακτήρα, ακόμη και στους βασικούς πρωταγωνιστές."

Αυτό ισχύει σίγουρα και για τον χαρακτήρα Jaqen. Στη συνέχεια, ο ηθοποιός ρωτήθηκε τι κάνει ένα πραγματικό φαν του Game of Thrones. Η απάντησή του ήταν οι εκπλήξεις.


Το Game of Thrones είναι μοναδικό στο είδος του. Το σενάριο, τα εφέ, τα κοστούμια, η πλοκή και άλλα ακόμη συμβάλλουν στο να κολλήσει κάποιος με τη σειρά.

Ο Wlaschiha μίλησε επίσης για το πώς προσεγγίζει ένα χαρακτήρα για τον οποίο δεν γνωρίζουμε σχεδόν τίποτα, παίζοντας τον Jaqen H'ghar,

"Προσωπικά, νομίζω ότι δεν μπορεί να είναι πιο έξυπνος από τον συγγραφέα ως ηθοποιός. Μπορεί να παίξει ότι είναι γραμμένο, τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Η συνολική εικόνα προκύπτει στο μυαλό του θεατή. Από τη μία πλευρά είναι ένας αδίστακτος δολοφόνος, και από την άλλη πλευρά, επίσης, μια δημοφιλής φιγούρα. Το ιστορικό του χαρακτήρα για μένα δεν είναι σημαντικό καθόλου. Αφήνω τους σκληροπυρηνικούς οπαδούς να έχουν τις δικές τους θεωρίες."



Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.