Ανάλυση του νέου Game of Thrones teaser της 6ης σεζόν




To τελευταίο teaser του Game of Thrones για την πολύ-αναμενόμενη σεζόν έσκασε χθες βράδυ (Ελλάδα) στις οθόνες μας. 

Μιας και μιλάμε για teaser φυσικό κι επόμενο να μας πειράξει χωρίς να μας δίνει τίποτα στο πιάτο αλλά προσφέρει μια σειρά διφορούμενων εικόνων για να πάρουν φωτιά οι φήμες και η αναμονή μας.

Πήραμε γεύση από Αίθουσα των Προσώπων στον Οίκο όπου αφήσαμε την Άρυα στην προηγούμενη σεζόν κατά την προπόνηση της για την απρόσωπη δολοφόνο που λαχταράμε. Είδαμε αγαπημένα πρόσωπα χαρακτήρων που μας άφησαν χρόνους όπως του Νεντ και Ρομπ, παίζει ξεκάθαρα μαζί μας με τους Σταρκ Κατ, Άρυα και ειδικά τον Τζον. Και λέω ειδικά γιατί με την παρουσία του στο teaser μας προτρέπει για πιθανή εμφάνιση του και στο trailer αν και αποτελεί το δυνατό χαρτί για φέτος!!!

Αλλά τι γίνεται με τα υπόλοιπα πρόσωπα που είναι μια χαρά ολοζώντανοι; Όπως του Τύριον και πλάι του της Ντάνυ, Σανσα ή του Τζέμι κλπ; ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! Φυσικά δεν σημαίνει ότι όλοι αυτοί θα πεθάνουν φέτος (μην ξεχνάτε ανακοινώσεις για 8 σεζόν) αλλά από την άλλη μιλάμε για Game of Thrones και valar morghulis!




Μεταφορικά θα μπορούσε να σημαίνει τον ρόλο που παίζουν τα πρόσωπα στην ιστορία, όπως τα χρησιμοποιούν οι απρόσωποι άνδρες.

Η έκτη σεζόν έρχεται

Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.