Η συνέντευξη του Bryan Cogman για την αμφιλεγόμενη σκηνή της Sansa!



Το Entertainment Weekly έφερε στο φως της δημοσιότητας μέσω του DVD / Blu-ray της 5ης σεζόν του Game of Thrones, την επικείμενη σκηνή του βιασμού της Sansa και ο σεναριογράφος Bryan Cogman έδωσε κάποια εξήγηση για μια σκηνή που έχει αποδειχθεί αμφιλεγόμενη στους κύκλους των φαν.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που κάποιος από την παραγωγή μίλησε δημοσίως για την σκηνή. Είπε λοιπόν τα εξής:

"Νομίζω ότι είναι σημαντικό να μιλήσουμε για αυτή την ιστορία, λόγω της αντίδρασης που είχε ανάμεσα στους φαν. Βασικά, όταν αποφασίσαμε να συνδυάσουμε την ιστορία της Sansa με έναν άλλο χαρακτήρα στα βιβλία, έγινε με την ιδέα ότι θα βλέπαμε μια εξαιρετικά δραματική σκηνή και θα ήταν μια καλή ευκαιρία να έχουμε την Sansa πίσω στο σπίτι της. Θα γινόταν ένας σημαντικός παίκτης στην μεγάλη ιστορία. Όταν αποφασίσαμε να το κάνουμε αυτό ήρθαμε αντιμέτωποι με το ερώτημα: τι θα συμβεί τη νύχτα του γάμου της; Και πήραμε την απόφαση να γίνει αυτό που παρακολουθήσατε ανάμεσα σε αυτούς τους δύο χαρακτήρες."

Για την πρόταση που η Sansa θα έπρεπε να προσπαθήσει να σκοτώσει τον Ramsay, ο Bryan είπε τα εξής:

"Ναι, θα ήταν εξαιρετικά ικανοποιητικό για την Sansa να σκοτώσει τον Ramsay, αλλά δεν είναι αυτή η Sansa. Δεν μπορούμε όλοι να είμαστε σαν την Arya και, στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν είναι σαν την Arya. Οι περισσότεροι άνθρωποι σε αυτή την κατάσταση, θα πρέπει να παίξουν ένα μεγαλύτερο παιχνίδι. Θα πρέπει λοιπόν ότι και να έπαθε να σχεδιάσει την επόμενη κίνησή της."

Σύμφωνα με το EW, γίνεται πολύ συναισθηματικός σε ένα σημείο, και θέλει να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις σχετικά με τις προθέσεις του με αυτή τη σκηνή ο Bryan:


"Ήταν μια πολύ δύσκολη σκηνή για μένα να γράψω. Γνωρίζω την Sophie από τότε που ήταν παιδί. Αγαπώ αυτούς τους χαρακτήρες. Έχω περάσει το μεγαλύτερο μέρος της τελευταίας δεκαετίας μαζί τους και είμαστε συναισθηματικά δεμένοι. Αγαπώ την Sophie, αγαπώ τον Alfie, και δεν είναι εύκολο πράγμα να βάλω ένα χαρακτήρα να παίξει μια σκηνή σαν αυτή."

"Όταν έγινε αυτή η σκηνή θα είδατε ότι στο τέλος η κάμερα εστίασε στον Theon και όχι στην Sansa. Ο κύριος λόγος που έγινε αυτό, ήταν λόγω του είδους της σκηνή που ήταν η πρώτη για την Sophie, και δεν θέλαμε να δείξουμε την επίθεση. Καταλαβαίνω γιατί πολλοί άνθρωποι αντέδρασαν σε αυτό, γιατί νόμιζαν ότι η σκηνή έγινε για τον Theon και όχι για την Sansa. Λυπάμαι που το είδανε με αυτό τον τρόπο. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι σίγουρα δεν ήταν η πρόθεσή μου, όταν έγραψα το σενάριο. Θα μπορούσαμε να δείξουμε το πρόσωπό της την ώρα του βιασμού, αλλά δεν θα υπήρχε  σεβασμός προς τη Sophie."

 "Αυτή η ιστορία δεν έχει τελειώσει. Θα είναι μεγάλη και συνεχής. Η Sansa θα έχει ένα σημαντικό ταξίδι μπροστά της, και το τι έγινε σε αυτήν σε εκείνο το δωμάτιο είναι ένα τεράστιο μέρος αυτού του ταξιδιού."








Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.