Επιστρέφει ο Walder Frey;

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο IGN, o David Bradley μίλησε για τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις στο Game of Thrones, ως ένας από τους πλέον μισητούς χαρακτήρες και για την καινούργια σειρά The Strain όπου υποδύεται τον Abraham Setrakian έναν αγαπητό χαρακτήρα για όσους έχουμε διαβάσει τα βιβλία του Guillermo del Toro.

Σχετικά με το ζήτημα Καλού – Κακού ο Bradley παραδέχεται ότι ο Walder Frey βρίσκεται στην κατηγορία του ανεπανόρθωτα κακού και αστειεύεται ότι «Δεν προσκαλείς τύπους σαν αυτόν στον γάμου σου». 

Ως Αbraham Setrakian στην σειρά The Strain
Σχολιάζει επίσης την αντίδραση του κοινού στο περίφημο Κόκκινο Γάμο και αποκαλύπτει ότι μπορεί να τον δούμε και πάλι σύντομα. Η αντίδραση του κοινού μετά το επεισόδιο δεν τον ενόχλησε αν και υπήρχαν περιστατικά που κατέβαζαν τα παράθυρα των αυτοκινήτων και του φώναζαν ότι δεν θα ξεχάσουν ποτέ αυτό που έκανε. Με τον συμπρωταγωνιστή του Michael McElhatton και συνεργάτη του στο έγκλημα με τη μορφή του Roose Bolton συμφώνησαν χαριτολογώντας να μείνουν στο σπίτι για μερικές μέρες μετά το επεισόδιο. 


Στο περσυνό Comic Con στο Σαν Ντιέγκο συναντήθηκε για γεύμα με τον David Benioff και μερικούς Starks που «ξεφορτώθηκε» και του δήλωσαν ότι θα τα ξαναπούν σύντομα. «Προφανώς όχι στην τέταρτη σεζόν αλλά είμαι σίγουρος ότι υπάρχει κάποιο είδος τιμωρίας που με περιμένει… Αλλά θα ήθελα να πιστεύω ότι θα τη γλυτώσει…» 



Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.