Νέες λεπτομέρειες για τα γυρίσματα της 5ης σεζόν του Game of Thrones στη Σεβίλλη!

Alcazar Water Gardens

Τα τελευταία νέα από την Ισπανία είναι ότι τα γυρίσματα για την πέμπτη σεζόν του Game of Thrones θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο, Real Alcázar της Σεβίλλης και στη συνέχεια, θα συνεχιστούν στην Osuna. Οι προετοιμασίες του στο Αλκαζάρ ξεκίνησαν την προηγούμενη εβδομάδα.


Το ABC.es αναφέρει ότι η παραγωγή θα κινηματογραφήσει μέσα στο Mudéjar Παλάτι του Αλκαζάρ για τις τρεις πρώτες ημέρες και στη συνέχεια στους κήπους για τις υπόλοιπες έξι ημέρες των γυρισμάτων.

Το HBO έχει πάρει ειδική άδεια για να κάνει σκούρο μπλε τα νερά της λίμνης που περιβάλλει το άγαλμα του Ερμή. Η σειρά θα χρησιμοποιήσει ένα φιλικό προς το περιβάλλον προϊόν που εξατμίζεται αρκετές ημέρες μετά από τη χρήση του στο νερό.

Το άγαλμα εμφανίζεται στο κέντρο της λίμνης και είναι πάνω από τετρακόσια χρόνια. Έχει δημιουργηθεί από τον Diego de Pesquera. Αν και υπήρχαν αρχικές επιφυλάξεις, τελικά η εξαίρεση έγινε λόγω της σημασίας των Κήπων νερού του Dorne στην 5η σεζόν.

Το άρθρο αναφέρει ότι επειδή τα γυρίσματα θα γίνουν μέσα στο παλάτι, θα χρησιμοποιηθούν πολύ λίγα extras.

Μετά τη Σεβίλλη τα γυρίσματα θα συνεχιστούν στην Osuna, όπου σύμφωνα με πληροφορίες μια «μεγάλη μάχη» πρόκειται να γυριστεί.

[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.